מידע שימושי אתר בוקינג- מוכר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר את האתר? אמין?
הם מבקשים תשלום מלא מראש
אני לא השתמשתי באופן אישי , אבל מלא חברות שלי משתמשות באתר הזה , ומזמינות דרכו , ואני שומעת מהן שהכל מצויין .

• הוסף לסימניות
לגמרי אמין

• הוסף לסימניות
האתר הכי גדול ושימושי לתיירות בעולם..
כמדומני שהם עובדים עם 'קיאק' של הטיסות

• הוסף לסימניות
יש שם אפשרות לחפש מלון כשר?
כאן יש לך אוסף של מלונות כשרים או מתאימים לשומרי כשרות בבוקינג לפי יעדים (מדינות וערים):

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם ניתן ליצור קשר עם המארח לפני שסוגרים אירוח בבוקינג? אני רוצה לבדוק אם יש פלטה ואם יש חיישנים בדירה שמונעים שהות בשבת ולא מצליחה...

• הוסף לסימניות
מוכר מאד אך לא שווה להזמין דרכו מקומות בארץ. הם הרבה פעמים שמים מחיר ללא מעמ ובאופן כללי יקרים לעומת האתרים האחרים בישראל. אבל מלונות בחול זה רקקקקק בוקינג!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם ניתן ליצור קשר עם המארח לפני שסוגרים אירוח בבוקינג? אני רוצה לבדוק אם יש פלטה ואם יש חיישנים בדירה שמונעים שהות בשבת ולא מצליחה...
כן אמור להיות לך בתוך ההזמנה אופציה של "כתוב למקום האירוח"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה