מידע שימושי אתר דוסינט

• פותח הנושא e.ch
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
באתר דוסינט כדי להוריד צריכים לקנות מנוי.
השאלה , האם צריך לשלם כל חודש על המנוי או על כל הורדה,
או שזה תשלום חד פעמי?

• הוסף לסימניות
התשלום הוא חד פעמי, והמנוי נפתח לך לחודש שלם, בחודש הזה אפשר להוריד כמה ומה שרוצים.

• הוסף לסימניות
אבל כל חודש צריך לשלם על המנוי?

• הוסף לסימניות
לא, את משלמת פעם אחת ומורידה במשך החודש, אם תרצי חודש נוסף תשלמי שוב, אם תרצי בעוד ארבעה חודשים להוריד עוד משהו תפתחי את המנוי אז, בכל תשלום המנוי נפתח למשך חודש

• הוסף לסימניות
כמה עולה מנוי?

• הוסף לסימניות
זה בעצם לשלם מנוי על הורדת חומרים לא חוקיים, או שיש שינוי בעניין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2039273:
זה בעצם לשלם מנוי על הורדת חומרים לא חוקיים, או שיש שינוי בעניין?

????????????????????

• הוסף לסימניות
אני צריך הורדה של ג'יגה משם, מי מסכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e.ch;2039286:
????????????????????

לפי מה שידוע לי החומרים שם לא חוקיים.
משהו השתנה? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2039298:
לפי מה שידוע לי החומרים שם לא חוקיים.
משהו השתנה? מישהו יודע?

זה לא העניין של לא חוקיים.
העניין הוא מבחינת איסור הגזל.
באופן פרדוכסלי, דווקא אם מורידים מאתר חינמי אין איסור גזל. (ככה אמר לי מו"צ בזמנו ואיש איש ישאל את רבותיו) אבל לשלם- זה בעיה. כי בעצם אתם נותנים יד לגזל. היינו: שאנשים אחרים מרוויחים על חומר שלא שייך להם...

• הוסף לסימניות
טוב...
את מה שאני מחפש יש גם בווינדוס שזה חינמי רק ששם הקובץ פגום.
מי שיכול להוריד מדוסינט או מפורטל הדת היהודית אשמח אם יצור איתי קשר.
וחוץ מזה.. אני סך הכל ביקשתי עזרה והפכתם את זה לדיון הילכתי.
אבקש לחזור לענייו עצמו. מי שמסכים אנא פנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
אף אחד????
זה לא עולה גרוש לפי מה שכתוב למעלה רק ללחוץ על כפתןר וזה מוריד ברקע,
אז אם אפשר...

• הוסף לסימניות
מעלה שוב..
עשיתי שם מנוי למשהו חשוב שרציתי להוריד ותכלס אחרי כמעט שנה אני מגלה שמחייבים אותי כל חודש..
משהו יודע למי פונים שם?

• הוסף לסימניות
מנוי שם מתחדש אוטומטי, אלא אם כן תבטל בפרופיל המשתמש שלך את האופציה לחידוש אוטומטי.

• הוסף לסימניות
איזה סוג סרטים אפשר להוריד שם? ואיך בדיוק זה עובד עם נטפרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה