אתר העלאות לנתיבים

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע אם יש אתר העלאת קבצים חינמי שפתוח לנתיבים ?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני מחפשת אתר שלא עולה כסף שאפשר להעלות אליו קובץ, ולשלוח קישור להורדה, ולא ימחק לי אחרי שבוע.

• הוסף לסימניות
אז נמצא האתר המתאים.

תוכנה מעולה, שניתן לשלוח איתה מיילים, לשתף תיקיות ולעשות איתה מה שרוצים.
מתקינים את התוכנה, ונוצרת תיקיה במחשב שאליה ניתן להעתיק מה שרוצים, מקליקים עם הלחצן הימני של העכבר על גבי הקובץ, ומקבלים כתובת אתר שאותו ניתן לשלוח להיכן שרוצים, ועל ידי הקלה עליו הוא מוריד את הקובץ למחשב.

משהוא ע נ ק

אולי זה מפורסם אצל כולם, אבל לי זה היה חידוש מרענן...

http://db.tt/YNURYQ8

• הוסף לסימניות
הוא מבקש קוד. איזה?

• הוסף לסימניות
מה שיפה ב DROPBOX (לא ידוע אם זה ככ רלוונטי למשתמשי נתיב ) שיש לו אפלקציה לכל דבר היום אייפון,אייפד, אנדרואיד פי-סי ומק. זה אומר שבכל התקן שיהיה לך תוכל לראות את הקבצים. ממש נחמד.

• הוסף לסימניות
יכול להיות בזה בעיית אבטחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;550647:
יכול להיות בזה בעיית אבטחה?
קודים לטילים בליסטיים לא הייתי מעלה לשם וגם לא את מספר החן בנק בשוויץ של אולמרט, אבל למשתמש רגיל זה מספיק בטוח. כמו GMAIL וכדו'.

• הוסף לסימניות
לא, אני מתכוון שיוכלו לחדור ע"י ההרשאה לשיתוף התיקיה - למחשב.

• הוסף לסימניות
התיקייה במחשב לא חשופה לאף אחד, היא פשוט מועתקת בתמידות לאתר.
התיקייה באתר חשופה לפי הרשאות שנתנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה