אתר וורדפרס עולה לאט בגלל www.gstatic.com מישהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
האתר מתעכב בעליה, למטה בכרום כותב שהוא טוען www.gstatic.com
מה זה? למה זה מעכב את העליה של האתר?
תודה!

• הוסף לסימניות
זה CDN של GOOGLE
למה זה מעכב?
- קשה לדעת לפי הפרטים שסיפקת.

• הוסף לסימניות
זה מסביר לי.

כבר כתבתי בעבר שיש לי בעיה עם כל מרכיב של גוגל שעולה - ותוקע שניות ארוכות כל דף שנפתח.
זה יכול להיות גוגל אנליטיקס, חיפוש גוגל, ג'ימייל, גוגל טרנסלייט, או כל מרכיב גוגל אחר.
אני פניתי כמה פעמים לנטפרי, עם הקלטות תעבורה, והם אמרו שזו בעיה של אר.אל.
הבעיה שלאר.אל אין תמיכה מסודרת. אני כבר כמה ימים מנסה ליצור קשר ואו שהם לא זמינים ומשאירים הודעה, או שהם חוזרים פעם ביום, בזמן שאני לא זמין...

• הוסף לסימניות
לא יודע אם עוזר
יש אתרים מיוחדים חינמיים לבדוק מהירות עליית האתר ובודק גם ממה העיכוב.

כל טוב
- דגאיש

• הוסף לסימניות
תנסו לכבות תוספים
ואח''כ להפעיל אחד אחד ולראות איזה תוסף מעכב
יכול להיות גם משהו בתבנית לפעמים
אבל אולי תריצו בדיקה בכמה אתרים שמיועדות לכך
אולי גם יוכל לעזור

• הוסף לסימניות
אתה בעצם אומר שזה קורה רק בגלישה דרך נטפרי?
אם כך זו בעיה של הספק, לא של גוגל או של האתר.

תעלה לפה קישור ונוכל לבדוק איך זה נטען בספקים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה