דרוש מידע אתר ויזונה-מטפחות משי

• הוסף לסימניות
הזמנתי מאתר ויזונה מטפחות משי-אני רואה שהיה חיוב באשראי-אבל אין שום תגובה על שקניתי-יש מישהי שיש לה נסיון עם זה?
אני לא מצליחה ליצור שום קשר איתם

• הוסף לסימניות
הזמנתי מאתר ויזונה מטפחות משי-אני רואה שהיה חיוב באשראי-אבל אין שום תגובה על שקניתי-יש מישהי שיש לה נסיון עם זה?
אני לא מצליחה ליצור שום קשר איתם
אם לא קיבלת תמורה אולי את יכולה לבטל את החיוב באשראי

• הוסף לסימניות
קבלתי אחרי 10 ימים עד הבית!!!!

אם יש למישהי עוד קישורים-אתרים של מטפחות משי מאוד מאוד אשמח!

• הוסף לסימניות
תודה לך על הקישור
אני מנסה להזמין משם גם
אבל הוא לא נותן לי להירשם לאתר, דורש למלא מס' טל' ואין מקום לרשום אותו. יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
הזמנתי גם מהם.
מטפחות מרהיבות, זולות ומשי אמיתי!!
מומלץ בכל פה,
אך הבעיה היא שהם לא עושים בימים אלה משלוחים לישראל,
כי הם שולחים מטורקיה וזה מורכב פוליטית ומדינית.

• הוסף לסימניות
תודה לך על הקישור
אני מנסה להזמין משם גם
אבל הוא לא נותן לי להירשם לאתר, דורש למלא מס' טל' ואין מקום לרשום אותו. יש לך מושג?
קודם צריך לבחור את מה שרוצים (להוסיף לסל) ובדף התשלום רושמים את כל הפרטים

• הוסף לסימניות
מוכרים את זה גם בארץ יכול להיות? אני חושבת שנתקלתי בזה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה