אתר חדשות חדרי לגמרי - האם יש, ומה דעתכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1335347:
צריך להבין שהגדרה של המילה חרדי היום זה מילה מאוד רחבה.
הרבה אנשים מסוגים שונים רואים את עצמם ואת ההתנהגות שלהם כחרדים. (והשאר מבחינתם או חרדים מודרנים או קיצונים)
לכן אין כזה מושג אתר חדשות חרדי לגמרי.

• אם יפתחו אתר עם חדשות נטו (כמו JDN), יהיו אנשים שזה ישעמם אותם ויעברו לכיכר השבת וכדו'
  • אם יפתחו אתר עם חדשות וסרטונים מעניינים כשרים לגמרי (כמו 'קול חי') יהיו כאלו שמבחינתם זה פסול כיון שזה לא לצורך פרנסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1335354:
  • אם יפתחו אתר עם חדשות נטו (כמו JDN), יהיו אנשים שזה ישעמם אותם ויעברו לכיכר השבת וכדו'
  • אם יפתחו אתר עם חדשות וסרטונים מעניינים כשרים לגמרי (כמו 'קול חי') יהיו כאלו שמבחינתם זה פסול כיון שזה לא לצורך פרנסה
JDN נבנה בשביל ציבור חסידי, הוא פשוט מעמיס ידיעות שאינן מעניינות את מי שאיננו חסידי.
וברמה של העדכונים הוא ממש מקרטע, אז אני לא רואה סיבה שמישהו שאינו חובב אידישע נייעס, ייכנס בכלל לאתר הזה.
הפיתרון שנראה בעיני זה פשוט ליצור מערכת עדכונים באפליקציה, ממש כמו האפליקציה של צבע אדום, שתזין עדכונים ומבזקים בזמן אמת, בלי הרבה חפירות, פשוט חדשות.
אין בזה בעיה של כל מיני תגובות שמפריעות לחלק מהאנשים, לא עם פוליטיקת חצרות בגרוש, ואף אחד לא ייתלונן שהוא לא מעודכן.

• הוסף לסימניות
ובהוספה להוגי הרעיונות הקודמים-
אם יש חשיבות כלשהיא באפשרות של הגולשים להגיב,
ניתן ליצור כמו באתר אש התורה לדוג'- שההודעות מתפרסמות באתר רק אחרי בדיקה.

• הוסף לסימניות
אני לא אובייקטיבי אבל תנסו את:
http://www.kol-barama.co.il/

אנו משתדלים לתת מענה לציבור שומרי התורה ולא לאנשים שאין להם בעיה "להציץ" באתרים אחרים,
בעז"ה אנחנו עובדים על להוסיף עוד מדורים חדשים באתר ולתת למאזינים אפשרות לקבל את החדשות בזמן אמת ובלי חשש שיקבלו יחד עם זה גם דברים שלא לרוחם...

מקווה שנצליח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1335363:
JDN נבנה בשביל ציבור חסידי, הוא פשוט מעמיס ידיעות שאינן מעניינות את מי שאיננו חסידי.
וברמה של העדכונים הוא ממש מקרטע, אז אני לא רואה סיבה שמישהו שאינו חובב אידישע נייעס, ייכנס בכלל לאתר הזה.
הפיתרון שנראה בעיני זה פשוט ליצור מערכת עדכונים באפליקציה, ממש כמו האפליקציה של צבע אדום, שתזין עדכונים ומבזקים בזמן אמת, בלי הרבה חפירות, פשוט חדשות.
אין בזה בעיה של כל מיני תגובות שמפריעות לחלק מהאנשים, לא עם פוליטיקת חצרות בגרוש, ואף אחד לא ייתלונן שהוא לא מעודכן.
אפילו את החסידים זה לא מעניין כי אני חסידית ולא סובלת את האתר ואני מניחה שאני לא היחידה...
אפילו ברמה של העדכונים פרוג הרבה יותר מעודכן
מערכת עדכונים באפליקציה רעיון מצוין אבל צריך להיות עם פיקוח שירשם רק דברים שקרו באמת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהשראת האשכול הזה, יצרתי במהירות לוגו (אולי צריך להוסיף בו מעט ניקוד. אין לי כח כרגע).
כעת נשאר רק לחפש את אותו אחד, שירים את הכפפה הכבידה, וירתם למשימה הקדושה והנעלה והחשובה מאוד (לכאורה).

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 85.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אופק רחב;1337875:
נו תפתחו.
יש כבר לוגו.

יש הברקה בשם שבחרת, אולם איכשהו הצליל שלו רע... צורת הקריאה יכולה להתפרש לכמה כיוונים, כדאי לבדוק פעם נוספת. (אם בכלל זה רלוונטי ורציני)

שכוייח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1335347:
צריך להבין שהגדרה של המילה חרדי היום זה מילה מאוד רחבה.
הרבה אנשים מסוגים שונים רואים את עצמם ואת ההתנהגות שלהם כחרדים. (והשאר מבחינתם או חרדים מודרנים או קיצונים)
לכן אין כזה מושג אתר חדשות חרדי לגמרי.

כשאומרים חרדי לא אומרים כובע ונעליים כאלו, אלא חרד כפשוטו. ההלכה היא אותו דבר אצל כל יהודי. לחרדי מודרני מותר לקרוא\לכתוב לשון הרע? להגיב בקללות? לבקר מהלכי רבנים?
לתת במה לכופרים? לפרסם תמונות\וידיאו פרוץ?
אין כאן ויכוח על אופי כללי של האתר, אלא על דברים מהותיים הרבה יותר שאתרים כאילו חרדיים מרשים לעצמם לפרסם.

• הוסף לסימניות
תודה לאלו ששלחו קישורים לאתרים שלעת עתה היו נראים לי חרדיים.
מקווה שאכן זה יהיה כך.
ואם כן צריך לארגן עצומה כללית לאתרוג...
שאם יש אלטרנטיבות למה הם פותחים מלכתחילה את כיכר???? שאין לו שום קשר עם חרדיות ותורה?
[גם אם לא היה, זה לא מובן... בטוח שאין שום תירוץ]

מעניין כמה כיכר משלמים לאתרוג?

וגם אם יש משהו שמתעדכן פחות שווה להיות מעודכן שעה אחרי, ולשמור על בית על דרך התורה.

• הוסף לסימניות
מי אמר ש"לדעת" הוא בסדר?
בושה וחרפה. כזה סרטון מועלה לאתר חרדי????
אני זוכר את כיכר לפני 3 שנים, גם היה חרדי. והתחילו עם כאלו דברים, עד שהגיעו לאן שהגיעו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1342324:
מי אמר ש"לדעת" הוא בסדר?
בושה וחרפה. כזה סרטון מועלה לאתר חרדי????
אני זוכר את כיכר לפני 3 שנים, גם היה חרדי. והתחילו עם כאלו דברים, עד שהגיעו לאן שהגיעו...

לא יודעת מה רואים בסרטון, אבל אם הוא בושה וחרפה, למה אתה מעלה לפרוג קישור של דבר לא ראוי???
אנשים חושבים שאם שמים קישור אז הכל כשר:rolleyes:
סתם מכשילים אנשים (או מי שלא נכשל, סתם אתם מעמידים בנסיונות מיותרים)

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יפספס. מי שיכנס, יראה את זה מיד.

ובנוסף, כן.
עדיף לראות את הכתבה הזו ולהוציא מהרשימה את האתר הזה, מכאשר להחשף אח"כ לדברים גרועים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1342347:
אף אחד לא יפספס. מי שיכנס, יראה את זה מיד.

ובנוסף, כן.
עדיף לראות את הכתבה הזו ולהוציא מהרשימה את האתר הזה, מכאשר להחשף אח"כ לדברים גרועים יותר.

כעת שלחו לי מייל עם לינק לאשכול הזה....
(אני מנהל את אתר לדעת בתקופה אחרונה.)
תודה על ההערה. הסרתי את הוידיאו מהכתבה הנ"ל.
הייתי כמה ימים בחופשה, אז סמכתי על הצוות שיבדוק את התוכן.
ככל הנראה עובד חדש קבל את הסרטון והעלה אותו מבלי לעבור עליו קודם.

אתר לדעת הוקם לפני כ - 10 שנים. במשך כל זמן קיומו הוא שומר על הקו החרדי ביותר מבין אתרי חדשות "חרדיים".
אנחנו לא מעלים תמונות וסרטים שיש בהם נשים. וכן שומרים על התוכן לפי כל הכללים המקובלים בחברה חרדית שמרנית.

עד כמה שידוע לי, אתר "לדעת" הינו אתר חדשות היחיד שפתוח בכל מערכות סינון כמו "נתיב" , "רימון", "נט-צח" וכיו"ב.

בכל אופן, אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim;1345087:
כעת שלחו לי מייל עם לינק לאשכול הזה....
(אני מנהל את אתר לדעת בתקופה אחרונה.)
תודה על ההערה. הסרתי את הוידיאו מהכתבה הנ"ל.
הייתי כמה ימים בחופשה, אז סמכתי על הצוות שיבדוק את התוכן.
ככל הנראה עובד חדש קבל את הסרטון והעלה אותו מבלי לעבור עליו קודם.

אתר לדעת הוקם לפני כ - 10 שנים. במשך כל זמן קיומו הוא שומר על הקו החרדי ביותר מבין אתרי חדשות "חרדיים".
אנחנו לא מעלים תמונות וסרטים שיש בהם נשים. וכן שומרים על התוכן לפי כל הכללים המקובלים בחברה חרדית שמרנית.

עד כמה שידוע לי, אתר "לדעת" הינו אתר חדשות היחיד שפתוח בכל מערכות סינון כמו "נתיב" , "רימון", "נט-צח" וכיו"ב.

בכל אופן, אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור.
אני ביקשתי מנתיב שיחסמו לי את האתר הזה.
מצאתי בו כמות מוגזמת של רכילות מבחילה, שלא מתאימה לעיתונות חרדית שמרנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה