מידע שימושי אתר חדשות חדש, שפתוח בכלל החסימות

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל עכשיו

בשורה למשתמשי האינטרנט המסונן!! בימים האחרונים עלה לרשת אתר חדש בשם 'המחדש' באתר הפתוח בכלל החסימות מובאים חדשות, ראיונות וידאו, כתבות מגזין, ותמונות מחצרות הרבנים, באתר כותבים טובי העיתונאים של המגזר, https://hm-news.co.il/

• הוסף לסימניות
@דן הלמדן תודה על העדכון ,באמת זה נפלא למשתמשי נטפרי . :rolleyes: :D;)
אלא במאי עסקנין? כל יום מתחדש יש אלפי אתרים חדשים ,והכול בצורה מהירה
אבל בסופו של דבר לכל אחד יש לו 10 אתרים קבועים שהוא נכנס אליהם ...
בטוח יש עוד מללאאא

• הוסף לסימניות
אני שמח בשבילכם!
כי לי זה חסום בנטפרי...
לא הבנתי כבר שלחו לבדיקה ? זה לא יפתח מאליו .
לא חושב שחסר אתרי חדשות בנטפרי יש את כל רגע שזה מצוין .
טוב לבנתים אפשר להסתדר.

• הוסף לסימניות
טוב לבנתים אפשר להסתדר.
בנטפרי זה פתוח
אולי יידעו אותי על אתרי חדשות שפתוחים בנטפרי שאני לא מכיר?
האתרים היחידים המעודכנים שאני מכיר שפתוחים בנטפרי, הם gdn וכל הזמן

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה האתר העתידי [המתחדש] של כל רגע
לפני יומיים נכנסתי לכל רגע ועלה לי האתר הזה במקום
לא, זה האתר של פינטל נט
הוא מעביר מפינטל נט למחדש, וגם העיצוב דומה מאד.
כל רגע נפתח כרגיל.

• הוסף לסימניות
טוב לבנתים אפשר להסתדר.
זה חסום תחת קטגורית אתרים ממכרים
שזה בחירה שלכם אם לחסום אותה או לא

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה