אתר חדש עלה לאויר

• הוסף לסימניות
לפניכם קישור לאתר שלי כמובן שצריך עדיין להעלות תכנים ותמונות לגלריה
אך העיצוב מוכן
אל האתר
הארות והערות יתקבלו בברכה.;);)

• הוסף לסימניות
אליכם בוני האתרים אשמח לקבל ממכם חות דעת על האתר

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
יפה!
מפריע שהבר למעלה נגלל עם רווח מעליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1666396:
יפה!
מפריע שהבר למעלה נגלל עם רווח מעליו
תודה סידרתי כמובן שיש עדיין עוד מה לסדר לדוגמא את נראות התפריטים במסכים קטנים (כרגע זה שחור) ז״א יש עוד מה לשפץ

• הוסף לסימניות
מפריע לי עומס יתר של צבעים בבאנר מחד, וריקנות בעיגולים למטה, מאידך.
זה יוצר תחושה של חוסר שיווי משקל.
לדעתי בכל אופן.
הכיוון ממש יפה רק צריך ליצור שיווי משקל בין הצבעים [צבע דומיננטי וצבע משני]
וכמובן חלוקה הגיונית של העומסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1666912:
מפריע לי עומס יתק של צבעים בבאנר מחד, וריקנות בעיגולים למטה, מאידך.
זה יוצר תחושה של חוסר שיווי משקל.
לדעתי בכל אופן.
הכיוון ממש יפה רק צריך ליצור שיווי משקל בין הצבעים [צבע דומיננטי וצבע משני]
וכמובן חלוקה הגיונית של העומסים
האתר לא מתחיל בסליידר ונגמר בעיגולים בדף הבית יש את הפוטר שמשלים את התמונה משלים את הרקע העליון וממילא אצלי בכל אופן זה מתישב טוב ןלא צריך ליצור עומס גם באמצע.

• הוסף לסימניות
שאלת לחוות דעת אז נתתי.
אם זה טוב בעיניך זה העיקר. דעתי לא חשובה.

• הוסף לסימניות
אתר יפה - את מפת הצבעים הייתי משנה

זה נראה כמו אתר לגלידה

• הוסף לסימניות
אתר יפה!

מצטרפת לקודמיי שהעירו על הצבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה