- הוסף לסימניות
בס"ד
"וורדפרס לא חייבת להיות איטית"
Shia אתה צודק, אבל מה לעשות בצורה הטבעית שלה היא איטית,כבדה,ועגלה!
להביא אתר כדוגמה "טלחופש", אתר שאתה כל הזמן מתחזק אותו ומשלמים לך כסף על זה.
זה ניקרא לא יעיל, וגורם הוצאות מיותרות לבעל האתר! בסופו של דבר בעל האתר לעולם לא גומר לעבוד איתך ותמיד צריך להוציא עוד ממון על תמיכה דרכך, לך זה משתלם יצרת לקוחות תלותיים אחלה. דרך אגב אני לא נגד, אם יש פראיירים שמוכנים לשלם.
קוד שבנוי בפשטות כמו המערכת שבניתי עושה את העבודה הזאת ללא כל צורך בשום דבר מיוחד, פשוט בנה תבנית או תוסף בקוד php רגיל והוא כבר יעבוד מהר באופן טבעי נקודה! ולא משנה רמת הסיבוך שיש בתבנית או בתוסף.
ולמה זה כי יצרתי קוד שהלקוח שלי יהנה מהאתר שלו, ולא צריך להתחתן איתי!
וורדפרס גם לא חייבת לגרום ללקוח להתחתן עם המתכנת שלו, אבל היא עושה את זה. כל עדכון רוב בעלי אתרים בוורדפרס צריכים את המתכנת כדי שלא יהיו פאשלות בעדכון האתר.
דוגמה - אזהרה של וורדפרס לקוח מהקודקס
ולמה כי אולי משהו לא יעבוד כשורה אז לפחות תוכל לשחזר.
אבל רגע אם יש עדכונים חשובים כמו אבטחה, מה אני לא יעדכן יותר, כי העדכון מפיל את האתר? לא אתה תעדכן אתה חייב! אבל ש-המתכנת שלך יעשה את העדכון ועל הדרך תוציא עוד כסף והכל טוב.
אני מסכים איתך בזה
אבל זה באמת לא חכמה להתווכח ככה - כן נכון - לא נכון. זה יכול להימשך בלי סוף ללא הכרעה .
בסופו של דבר הכיס של הלקוח קובע אם בא לו להתחתן עם המתכנת שלו שיילך על וורדפרס אחרת שיחפש משהו יותר יעיל.
"וורדפרס לא חייבת להיות איטית"
Shia אתה צודק, אבל מה לעשות בצורה הטבעית שלה היא איטית,כבדה,ועגלה!
להביא אתר כדוגמה "טלחופש", אתר שאתה כל הזמן מתחזק אותו ומשלמים לך כסף על זה.
זה ניקרא לא יעיל, וגורם הוצאות מיותרות לבעל האתר! בסופו של דבר בעל האתר לעולם לא גומר לעבוד איתך ותמיד צריך להוציא עוד ממון על תמיכה דרכך, לך זה משתלם יצרת לקוחות תלותיים אחלה. דרך אגב אני לא נגד, אם יש פראיירים שמוכנים לשלם.
קוד שבנוי בפשטות כמו המערכת שבניתי עושה את העבודה הזאת ללא כל צורך בשום דבר מיוחד, פשוט בנה תבנית או תוסף בקוד php רגיל והוא כבר יעבוד מהר באופן טבעי נקודה! ולא משנה רמת הסיבוך שיש בתבנית או בתוסף.
ולמה זה כי יצרתי קוד שהלקוח שלי יהנה מהאתר שלו, ולא צריך להתחתן איתי!
וורדפרס גם לא חייבת לגרום ללקוח להתחתן עם המתכנת שלו, אבל היא עושה את זה. כל עדכון רוב בעלי אתרים בוורדפרס צריכים את המתכנת כדי שלא יהיו פאשלות בעדכון האתר.
דוגמה - אזהרה של וורדפרס לקוח מהקודקס
Before you get started, it's a good idea to back up your website. This means if there are any issues you can easily restore your website
ולמה כי אולי משהו לא יעבוד כשורה אז לפחות תוכל לשחזר.
אבל רגע אם יש עדכונים חשובים כמו אבטחה, מה אני לא יעדכן יותר, כי העדכון מפיל את האתר? לא אתה תעדכן אתה חייב! אבל ש-המתכנת שלך יעשה את העדכון ועל הדרך תוציא עוד כסף והכל טוב.
אני מסכים איתך בזה
אבל זה באמת לא חכמה להתווכח ככה - כן נכון - לא נכון. זה יכול להימשך בלי סוף ללא הכרעה .
בסופו של דבר הכיס של הלקוח קובע אם בא לו להתחתן עם המתכנת שלו שיילך על וורדפרס אחרת שיחפש משהו יותר יעיל.
משפט ידוע במחוזותינו, פראיירים לא מתים רק מתחלפים!
הנושאים החמים