מידע שימושי אתר לעיצוב אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
לא בדקתי הרבה אבל אני יודעת שאני עשיתי באתר WOW ויצא מווווושלם!!!!
וגם במחיר יחסית זול, יש להם כל הזמן מבצעים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי באתר פיקבוק ויצא לי זול ותוצאה מושלמת.....

• הוסף לסימניות
לא בדקתי הרבה אבל אני יודעת שאני עשיתי באתר WOW ויצא מווווושלם!!!!
וגם במחיר יחסית זול, יש להם כל הזמן מבצעים
מצטרפת להמלצה. יש כל הזמן מבצעים, והאיכות מושלמת!

• הוסף לסימניות
יש את אתר איבוק שאפשר לצאת מאד בזול ויוצא יפה מאד בס"ה , אבל עיצובים פחות מטריפים מWOW, יש לו קופונים בגוזרים קופון וגם יש עכשיו 40% על האתר .
יש גם את וואלה פרינט גם נחמדים

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי בwow
יצא מהמם

• הוסף לסימניות
לופה
וואו
אתרים מושלמים

• הוסף לסימניות
אם יש לך מישהו שיביא לך מארה"ב
יש ל SHUTTERFLY מידי פעם אלבום דיגיטלי חינם, משלמים על משלוח.
יוצא לאלבום 20 עמודים 20*20 ס"מ מחיר 8.5 דולר משלוח בארה"ב, או 30 דולר לארץ (שזה כבר פחות שווה)
בגדלים גדולים יותר אולי אפילו שווה לשלוח לארץ...
והעיצובים שם ממש ממש יפים!
א"א להכניס כיתוב בעברית, אלא רק כתמונה.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לופה יותר יקר וואו יותר זול
kkkkkkkkkkkkk.jpg

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
לופה יותר יקר=יותר איכותי.
מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה