אתרי צילום אתר לצילום כלה בראש העין אגם הצלילים/ המבצר האם סיימו שיפוצים?

• הוסף לסימניות
פעם אחרונה שהייתי שם היה שיפוצים ולא ניתן להכנס
האם עכשיו אפשר? האם זה בתשלום?
אם לא, יש מקום יפה אחר בר"ע או בסביבה הקרובה לצילום כלה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איזה מבצר את מתכוונת? בטח למבצר הקטן? שקרוב יותר לכיוון אלעד?
אז שם סיימו את השיפוצים. וזה שייך לרשות שמורות הטבע, בתשלום.
מה שכן, הייתי שם, לא הייתי טורחת להגיע לשם לצילומים אם זה בתשלום, לדעתי אין שם כ"כ הרבה "בשר".
וגם בתוך המבצר, יש הרבה צינורות שחיברו לקירות, קווי תאורה וכו, שבולטים , ויש שלטים , בקיצור, לא אותנטי....
אם כבר לשלם, לכי למבצר אנטיפטרוס, ליד.
זה מקום הרבה יותר גדול עם הרבה צמחיה. אמנם לא הייתי שם לאחרונה, אבל ברור שיש שם יותר מה והיכן לצלם.

את יכולה גם לצלם ביער קולה/כח, ליד אלעד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרת לי מאד
אנטיפטרוס בתשלום? והאם ככה אני רושמת בוויז? ויש שם מים?

לגבי אגם הצלילים יש למישהו מידע?

• הוסף לסימניות
אנטיפטרוס בתשלום? והאם ככה אני רושמת בוויז? ויש שם מים?
הנה הפרטים:
את צריכה להגיע למתחם תל אפק-אנטיפטריס. מאמינה שככה לכתוב בוויז.
יש לך באתר מפה, מחירון, תמונות.
חלק מהאזור פתוח מאוד ויש את אזור המבצר.

מאז הקורונה, צריך להזמין מקום מראש, באתר. אבל משלמים בפועל בכניסה.
אגב, אם זה לכלה, תתקשרי תשאלי אם כלה/צלם של כלה משלם. כי יש מקומות ששמעתי שנותנים בחינם:)

(לפני הכניסה לאתר עצמו, לפני השער, יש מצד ימין שטח עם צמחית פרא, והיה שם מבנה אבן ישן.אולי תאהבו גם את זה)
ספרי איך היה:)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הנה הפרטים:
את צריכה להגיע למתחם תל אפק-אנטיפטריס. מאמינה שככה לכתוב בוויז.
יש לך באתר מפה, מחירון, תמונות.
חלק מהאזור פתוח מאוד ויש את אזור המבצר.

מאז הקורונה, צריך להזמין מקום מראש, באתר. אבל משלמים בפועל בכניסה.
אגב, אם זה לכלה, תתקשרי תשאלי אם כלה/צלם של כלה משלם. כי יש מקומות ששמעתי שנותנים בחינם:)

(לפני הכניסה לאתר עצמו, לפני השער, יש מצד ימין שטח עם צמחית פרא, והיה שם מבנה אבן ישן.אולי תאהבו גם את זה)
ספרי איך היה:)

בהצלחה!
ממש תודה!
בע"ה ביום ראשון

• הוסף לסימניות
למישהי יש עדכון מעכשיו לגבי המבצר?

• הוסף לסימניות
צילמתי באגם עשו אותו ממש יפה!
ואח"כ הלכנו ליער ליד
המבצר נסגר בחמש אז לא הספקנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה