אברהם עבד ה'
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מישהוא יודע מה קרה לאתר של מכבי שלא עובד כבר הרבה זמן??????????
www.prog.co.il
שים לב לתאריך...כ''כ הרבה אשכולות כאן ובפורום נטפרי וכו'
אין לי כח וזמן לקרוא את כולם..
להבנתי זו בעיה בעיקר של גולשי 'נטפרי'
האם נמצא בסוף פתרון, אפי' עקיף לבעיה?
כי זה באמת מוגזם!
אז אולי יש הסבר אחר..שים לב לתאריך...
כיום, אני בנטפרי ואין לי בעיות איתם
מה בעצם הבעיה?אז אולי יש הסבר אחר..
כי ב-80% מהפעמים שאני מנסה להכנס לאתר
יש לי תקלות מסוגים שונים.
מה יכולה להיות הסיבה/ות?
אולי תשים כאן בבקשה קישור
שאתה נכנס בו?
אולי יש לי קישור ישן?
מה בעצם הבעיה?
לא מבקש להחליף סיסמה בכניסה?אז קודם כל שתהיה בריאות שלימה תמיד...
לא יודעת, הרגע בדקתי שוב, הכל תקין ב"ה.
בסיסמה אני בוחרת בקוד חד"פ,
הם שולחים לי כל פעם סיסמה למייל, עושה העתבק וסיימתי.
לאא.לא מבקש להחליף סיסמה בכניסה?
ד.א. פעם לא אפשר לי העתבק לשם
היום ב''ה כן.
בדקתי כעתזה נתקע בלי סוף.
מה שאנחנו עושים זה לפתוח את האתר באתר בתור "חלון אנונימי חדש",
לפעמים זה עוזר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים