דרוש מידע אתר מכירות אונליין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אנחנו מתעניינים ברצינות על אתר מכירות גדול עם אפשריות סליקה וחיבור לזאפ ועוד
נשמח להמלצות מנסיון

תודה,

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ממש על @אידיאלי!
בנתה את האתר שלנו
היתה קשובה, מקצועית, ומוכשרת.
כאן היא שיתפה בתהליך הבניה:

וזה מה שכתבתי עליה,
נראה לי שאין כאן מילה מיותרת:
שרה קודם כל בן אדם מיוחד, היה תענוג וכיף לעבוד איתה
זה כבר שמעתי בשיחה הראשונית. (ובהחלט קנה אותי)
קשובה, מבינה, מדייקת לצרכים שלי.
נמצאת בתחום של בניית אתרים בשילוב גרפיקה וקוד. (שזה מבחינתי היה שילוב מנצח)
כמובן מקצוענית ברמות ופרפקציוניסטית. דואגת לשלמות בכל פרט באיכפתיות גדולה (גם אם לא שמתי לב, היא העירה לי על נקודה מסויימת, כשאני יודעת שיש לה הרבה עבודה בשביל לסדר את זה, ז"א היה לה הרבה יותר קל לא להגיד לי.)
לקחה את הפרויקט שלי בזמן מאוד עמוס מבחינתה
(מקווה שזה בסדר ;)) אבל באותה תקופה גם חיתנה בת
אני ב"ה לא הרגשתי, העבודה תקתקה... (לא יודעת איך...)
היא בהחלט הודיעה לי מראש על זמן מסויים שהוא כנראה ארוך יותר מהרגיל
אבל תקתקה עבודה בשעות לא שעות...
ועם כל השגעונות שלי, עמדה בו בכבוד...

כל בקשה שלי (והיו המון!!! לא הייתי לקוחה הכי קלה. היו לי הרבה רצונות ורעיונות שהגיעו במשך הבניה, וגם אח"כ...) התקבלה בברכה, בהארת פנים, ולא בהרגשה של "עשתה לי טובה" ...
הרגשתי בפירוש שחשוב לה התוצאה הסופית לא פחות ממני(אולי אני מגזימה, אבל ראיתי שבאמת חשוב לה, ואכפת לה במיוחד)
גם רעיונות גרנדיוזים, וכל מיני דמיונות שהיו לי, פחות ריאלים, ניסתה לבדוק איך נוכל לעשות את זה בצורה הכי נכונה לאתר.
הגדילה ראש,
ניסתה להוסיף מעצמה דברים שחשבה שיוסיפו לאתר, או לחווית המשתמש...
סיכמנו שאת הקופי והניסוח אני שולחת, מידי פעם, כשלא שלחתי, הוסיפה מעצמה.

בקיצור
היתה באמת חוויה מושלמת :giggle:
ואני יודעת שזה תחום אפור ופרוץ לגמרי
ומי שאני מכירה בעלות אתרים (לא מכירה המון, אבל כמה וזה מספיק) כשביררתי על בניית אתרים אף אחת לא המליצה לי על מי שבנ/תה לה. (לכולן היו תלונות, הרגישו שסחטו אותם/ לא מספיק מקצועי וכו וכו)
אצלי היה הפוך, כבר הרגשתי משרה הרבה פעמים לא נעים... (עד עכשיו...)
(והיא תמיד נתנה הרגשה הכי מצויינת.)
והתוצאה- הרבה יותר ממה שדמיינתי :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אנחנו מתעניינים ברצינות על אתר מכירות גדול עם אפשריות סליקה וחיבור לזאפ ועוד
נשמח להמלצות מנסיון

תודה,
ברוורמן דיגיטל
מנסיון ממליצה ממש
המיוחד אצלהם זה שהם מעבר לבניית אתר גם עושים לכם פיתוח דיגיטלי
וגם הבניה עצמה מאד מאד נכונה
ובצורה כזו שכיף למשתמש לגלול באתר
0534436971 וואטצאפ
0548471161 טלפון

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה