אתר מכירות נקי

• הוסף לסימניות
משהי מכירה אתר מכירות נקי (עם תמונות) בסיגנון זאפ, אך שיהיה נקי ז"א שיאשרו אותו בנתיב כולל התמונות בו

• הוסף לסימניות
עד כמה שיצא לי לשוטט באתר wisebuy ראיתי שהוא ממש נקי וגם מאוד מועיל במידע שיש שם לגבי איך לקנות בצורה חכמה כל מוצר, מה חשוב ומה פחות וכו'.

• הוסף לסימניות
נקי בשביל מי-לגברים? אין.
את יודעת מה יש בזאפ...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1346918:
עד כמה שיצא לי לשוטט באתר wisebuy ראיתי שהוא ממש נקי וגם מאוד מועיל במידע שיש שם לגבי איך לקנות בצורה חכמה כל מוצר, מה חשוב ומה פחות וכו'.

wisebuy הוא לא אתר מכירות, אלא אתר סקירות שעובד בשיתוף עם zap.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1346926:
wisebuy הוא לא אתר מכירות, אלא אתר סקירות שעובד בשיתוף עם zap.

הבעיה שם שנתיב חוסמים לו את התמונות כך שלא יודעים איך המוצר נראה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1346924:
נקי בשביל מי-לגברים? אין.
את יודעת מה יש בזאפ...?

חברה בעבודה אמרה לי שהיא קונה שם ובנתיב אמרו שזה אתר פסול אני מבינה ממך שזה קצת יותר מפסול:(

• הוסף לסימניות
כי מה שיש בזאפ יש גם שם. נו, אז איך לא יחסמו?
זאפ פתוח כולו בנתיב? אין סיכוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1346937:
חברה בעבודה אמרה לי שהיא קונה שם ובנתיב אמרו שזה אתר פסול אני מבינה ממך שזה קצת יותר מפסול:(

זה לא אתר פסול.. ההגדרה לא נכונה. אין שם שום פסול.
אלא הם לא פותחים אותו כי יש שם מקומות בעייתיים... אין צורך להסביר.

וכמובן שלסגור חלק מאתר, את זה כידוע הם לא יכולים, ולכן הם סוגרים הכל...
תעברו לאתרוג ותקבלו את זאפ מסונן ונקי. [במסלולים מסויימים].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה