- הוסף לסימניות
פארק הפיראטים,מתקנים מענינים שמזכירים פליימוביל,לא פארק סך הכל גינה נחמדת על חוף הים.מה זה פארק פליימוביל?
נשמע מעניין!!!
פארק הפיראטים,מתקנים מענינים שמזכירים פליימוביל,לא פארק סך הכל גינה נחמדת על חוף הים.מה זה פארק פליימוביל?
נשמע מעניין!!!
כמדומני שהסירות לא פעילות
הייתי שם פעם אחרונה לפני קצת יותר משנה.בס"ד
צריך לבדוק טוב לפני כן מה המצב שם,
כי לאחרונה יש שם שעות שהמזרקות עובדות שם - ואין לי מילה אחרת להגדיר את זה חוץ מ'בריכה מעורבת'
היינו - וברחנו!!!!
היינו בזמן שכולם היו פחות או יותר חרדים, ביומיום- אין לי מושג.איך האוירה שם? ואיך המזרקות לא מעורב?
כמה שעות אפשר לבלות שם?
אנחנו ממש לא הולכים לאתרים מחללי שבת!!!ומה תגידו לשבת הקדושה?
תמונה להתרשמות מפארק הפיראטים אשדוד, אנחנו היינו בחוה"מ פסח והיה מקסים בעיקר בגלל שזה על שפת הים והילדים נכנסו למים בהתלהבות והרטיבו את רגליהם.
המתקנים מעניינים אך אין הרבה.צפה בקובץ המצורף 355916
באשדוד.איפה זה?
ומה עם השומרים בקופות והמנקים של הלכלוך של המטיילים, גם חייבים להיות??????אנחנו ממש לא הולכים לאתרים מחללי שבת!!!
גן חיות התנכי כמו שאני יודעת לא מפעיל קופות בשבת, ורק מי שיש לו מנוי / כרטיסים מראש יכול להיכנס
גן החיות עצמו חייב לפעול כמו שאני מבינה בשביל לתת אוכל לכל כמות החיות ששם.
פארק נחמד.מה זה פארק פליימוביל?
נשמע מעניין!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים