דרוש מידע אתר/פארק הכי מענין שהייתם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמדומני שהסירות לא פעילות
בס"ד

צריך לבדוק טוב לפני כן מה המצב שם,
כי לאחרונה יש שם שעות שהמזרקות עובדות שם - ואין לי מילה אחרת להגדיר את זה חוץ מ'בריכה מעורבת'

היינו - וברחנו!!!!
הייתי שם פעם אחרונה לפני קצת יותר משנה.
אז הגיוני שהשתנו מאז דברים...

• הוסף לסימניות
ומה תגידו לשבת הקדושה?
אנחנו ממש לא הולכים לאתרים מחללי שבת!!!

גן חיות התנכי כמו שאני יודעת לא מפעיל קופות בשבת, ורק מי שיש לו מנוי / כרטיסים מראש יכול להיכנס

גן החיות עצמו חייב לפעול כמו שאני מבינה בשביל לתת אוכל לכל כמות החיות ששם.

• הוסף לסימניות
תמונה להתרשמות מפארק הפיראטים אשדוד, אנחנו היינו בחוה"מ פסח והיה מקסים בעיקר בגלל שזה על שפת הים והילדים נכנסו למים בהתלהבות והרטיבו את רגליהם.
המתקנים מעניינים אך אין הרבה.
פיראטים.JPG

• הוסף לסימניות
אם כבר הזזתם מירושלים-אז יש פארק חדש בבאר שבע מ-ד-ה-י-ם ליד הלונדע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו ממש לא הולכים לאתרים מחללי שבת!!!

גן חיות התנכי כמו שאני יודעת לא מפעיל קופות בשבת, ורק מי שיש לו מנוי / כרטיסים מראש יכול להיכנס

גן החיות עצמו חייב לפעול כמו שאני מבינה בשביל לתת אוכל לכל כמות החיות ששם.
ומה עם השומרים בקופות והמנקים של הלכלוך של המטיילים, גם חייבים להיות??????

• הוסף לסימניות
מה זה פארק פליימוביל?
נשמע מעניין!!!
פארק נחמד.
הוא ממש קרוב לחוף הים
ויש שם כמו סירת פיראטים שילדים מטפסים עליה
נקרא כך
פארק הפיראטים באשדוד

9903553d-6e37-4cc8-a949-682b22e1b534.jpg

2f47a240-c271-4364-89b9-913639765839.jpg

אבל הכי חשוב לבוא בשעות לא חמות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה