אתר תמונות ביגסטוק, שבועיים חינם

• הוסף לסימניות
באתר יש מליוני תמונות איכותיות ברמה גבוהה, ניתן להרשם לאתר ולקבל שבועיים חינם
(דורש להכניס כרטיס אשראי, אבל אפשר לבטל לפני תום השבועיים ואז לא עולה כלום

כניסה לאתר

נ.ב. אני מפרסם אותם כי אני מרגיש לא נעים שהשתמשתי וביטלתי לפני שנגמר השבועיים, אז אולי מישהו מכאן כן ישאר אצלם והיה זה שכרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1907435:
באתר יש מליוני תמונות איכותיות ברמה גבוהה, ניתן להרשם לאתר ולקבל שבועיים חינם
(דורש להכניס כרטיס אשראי, אבל אפשר לבטל לפני תום השבועיים ואז לא עולה כלום

כניסה לאתר

נ.ב. אני מפרסם אותם כי אני מרגיש לא נעים שהשתמשתי וביטלתי לפני שנגמר השבועיים, אז אולי מישהו מכאן כן ישאר אצלם והיה זה שכרי.

מן הראוי שאם אתה שם קישור אפילאייט, לפחות תספר את זה. גילוי נאות.

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1907817:
מן הראוי שאם אתה שם קישור אפילאייט, לפחות תספר את זה. גילוי נאות.

_

כל עוד הרווח הוא לא על חשבונך, אני לא חושב שזה קריטי בכלל

• הוסף לסימניות
נכון.

המטרה שלי היא לא ה 10 $ שהם מבטיחים.

המטרה שלי היא לוודא שצירפתי מישהו. (שלח את האפילייט שלך אני ישים את זה בשמחה, אבל תהיה אחראי להודיע לי שמישהו הצטרף).

בנוסף, עם האפילייט, הם נותנים שבועיים במקום שבוע.

ובנוסף, על מנת שתהיה מרוצה;
הריני להודיע כי אם מישהו נרשם למערכת דרך הקישור שצירפתי קורה שתי דברים:
1. הוא מקבל שבועיים במקום שבוע.
2. אולי אני יקבל מהם 10 $ (צריך לבדוק כמה זה המס, איך אפשר לקבל את זה, כמה זמן לוקח הרישום על מנת לקבל את זה וכו'. בקיצור, אולי !)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה