כללי אתר תמונות חדש לפונטביט

• הוסף לסימניות
כנסו: http://fbimages.co.il/

אני לא אחראית על התוכן המוצג באתר, וכמו שעל כל אתרי תמונות וכשאטר ודומיו אין אחריות על כל תמונה ותמונה. קחו הערה זו לתשומת ליבכם!!

קבצים מצורפים

• image001.jpg
    KB 141.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה באמת נשמע משהו טוב.
רק חבל שזה חסום :(

• הוסף לסימניות
יכול להיות יותר נחמד אם יהיה כולו פתוח...

• הוסף לסימניות
צריך להיות חסום. חבל על הפרסום כאן.

• הוסף לסימניות
אני פניתי לפונטביט בבקשה ליצירת אתר מקביל, המיועד לציבור הדתי והחרדי.
אתר הכולל את המאגר שלהם, אך ללא תמונות לא צנועות.

ענו לי שיבדקו את הנושא.
אני מאמין שאם תהיה דרישה רצינית מצד החברים כאן, הם יעשו משהו בנידון.
עד כמה שאני מכיר אותם פונטביט הם חברה שקשובה ללקוחותיה.

• הוסף לסימניות
גם ככה באתרוג לא רואים כלום חוץ מהתמונות בדף הראשי.

• הוסף לסימניות
משום מה גם הוקטורים שם ניתנים להורדה כקבצי JPG. למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;996592:
אני פניתי לפונטביט בבקשה ליצירת אתר מקביל, המיועד לציבור הדתי והחרדי.
אתר הכולל את המאגר שלהם, אך ללא תמונות לא צנועות.

ענו לי שיבדקו את הנושא.
אני מאמין שאם תהיה דרישה רצינית מצד החברים כאן, הם יעשו משהו בנידון.
עד כמה שאני מכיר אותם פונטביט הם חברה שקשובה ללקוחותיה.

בלתי אפשרי ליצור מאגר שיענה על הדרישות ההלכתיות של כולם ועדיין יישאר מסחרי ואטרקטיבי מספיק כתחרות לאייסטוק ודומיו. לכן היוזמה הזו נדונה לכישלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;996712:
בלתי אפשרי ליצור מאגר שיענה על הדרישות ההלכתיות של כולם ועדיין יישאר מסחרי ואטרקטיבי מספיק כתחרות לאייסטוק ודומיו. לכן היוזמה הזו נדונה לכישלון.

בתור התחלה
יהיה טוב אפילו אם תמונות בלתי צנועות לא יקפצו למי שכל מבוקשו למצוא תמונה תמימה.
די בכך שימצאו לדורשיהם. ל"ע.

הבא נפנה אליהם כולנו, ונבקש דרישה אלמנטרית זו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;996712:
אפשרי!
לא מדובר על בניית אתר שמתבסס רק על צרכי הציבור בחרדי ומתיימר להיות מתחרה באתרים הגדולים, רוצים איזשהו סוג של סינון שיוכל להתאים את עצמו גם לציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;996712:

אני לא מדבר על חומרות אלא על הבסיס - תמונות לא צנועות.
ילדה או אשה צנועה כן יכולה להיות שם. מי שלא מעוניין שיופיעו לו תמונות כאלו, יכול לסנן "ללא דמויות" כפי שמופיע במאגרים אחרים.

• הוסף לסימניות
הבנתי.
חשבתי שמדובר על דרישה לאתר ללא תמונות נשים כלל (גם צנועות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;996712:

בשאטר יש סינון נוסף למה שלא רוצים שיופיע בחיפוש,
האם גם כאן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;996881:
בשאטר יש סינון נוסף למה שלא רוצים שיופיע בחיפוש,

סליחה על הבורות: היכן יש את זה שם? אני לא ראיתי או לא שמתי לב?:cool:

• הוסף לסימניות
פתחתי בהתלהבות את קטגורית אירועים וחגים, בתקווה למצוא מענה לתמונות חגים יפות שאני תמיד מחפשת,
ובנתיים ראיתי שם רק את חג המולד ועוד מרעין בישין...
ואני כבר התלהבתי שזה אתר בעברית ישראלי ויהודי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;996889:
סליחה על הבורות: היכן יש את זה שם? אני לא ראיתי או לא שמתי לב?:cool:

//

קבצים מצורפים

• 12345.jpg
    KB 304.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה לך על המאמץ. אני מעריכה.

• הוסף לסימניות
זה אותם התמונות משאטרסטוק, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;997167:
זה אותם התמונות משאטרסטוק, לא?

יש שתי קטוגריות 1. מיקרו סטוק שזה כולל תמונות מ dreamstime ותמונות של פונטביט , 2. פרימיום של כמה חברות קטנות מחירים גבוהים.
כל המחירים בחבילות תקף רק לתמונוות בקטגורית מיקרוסטוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה