דרוש מידע אתר TEMU - החזרי Rakuten עובד לישראל?

• הוסף לסימניות
1707839490007.png

קבצים מצורפים

• 1707839423958.png
    1707839423958.png
    KB 163.8 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
כמדומני שהתפרסם השבוע על מחקר - שחוקרים טכנולוגיים שהאתרים שלהם זה האקרים וסייבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהו יודע האם זה נכון, שהאתר הזה לא בטוח, ושהם גונבים כרטיסי אשראי?
משהו נתקל בזה מניסיון ? או שזה סתם שמועות

• הוסף לסימניות
לגבי כל החששות אין לי כוח להתמקד בזה.. בכללי עם פייפאל גם אם ייגנבו - אתם לא תפסידו
מה שמשך אותי להגיב כאן זה לעדכן שטופ קאש (האתר קאשבק של ישראכארד) התחיל להחזיר על טמו עד 15%!!
אז בהצלחה - תפעילו ותרוויחו :)

• הוסף לסימניות
מה שמשך אותי להגיב כאן זה לעדכן שטופ קאש (האתר קאשבק של ישראכארד) התחיל להחזיר על טמו עד 15%!!
הוא לא עובד לכרטיסי מאקס וכאל :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי כל החששות אין לי כוח להתמקד בזה.. בכללי עם פייפאל גם אם ייגנבו - אתם לא תפסידו
באתר נראה שזה רק ללקוחות חדשים, לקוחות קיימים עד 4%
אתה קבלת חזרה?
מישו פה קיבל?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה