דרוש מידע אתר wow להדפסת אלבומים דיגיטליים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על wow
איך איכות ההדפסה של האלבומים
ואם למישהו יש מידע על עובי הדפים באלבום שטוח.
יעזור לי ממש! תודה.

• הוסף לסימניות
אנחנו הדפסנו שם כמה פעמים
יצאה באיכות ממש טובה!
מה זה אומר עובי הדפים? 🤔

• הוסף לסימניות
כשילדתי לפני כמה שנים, נתנו בשערי צדק קופון להדפסת אלבום עם כריכה רכה באתר WOW בחינם
יצא ממש יפה
באלבום שעשיתי עם הכריכה הרכה העמודים לא עבים.
שירות מצוין אגב

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה שם קבוע
איכות מעולה
באלבום שטוח הדפים עבים ונגד מים נראה לי

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מס' פעמים שם, בפעם האחרונה לא הייתי מרוצה.
עשיתי בפעם האחרונה שטוח העובי של הדפים לא היו משהו
לעומת האלבום הקודם שעשיתי שטוח שהדפים כן היו סבירים,
כך שאני לא בטוחה שאחזור אליהם

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד!
מדפיסה שם כבר כמה שנים טובות

• הוסף לסימניות
עם יש למשהי קוד קופון לwow אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
ערכתי בתוכנה חיצונית את האלבום וכעת רוצה להעלות את הדפים בשלמותם לאתר wow
מסתבכת עם הבליד, אשמח לעזרה ממישהו שהתנסה, תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה