כללי את זה בוקטורי

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות את הרקע הזה בוקטורי או משהו מאוד דומה
(אפשר בצבעים אחרים)

תודה מראש

קבצים מצורפים

• רקע מהמם.jpg
    KB 57 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
דומה.

קבצים מצורפים

• musicbg2.rar
    2.7 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תנסי לשנות שיטות שילוב, רקע לבן,
יצא לי כל מיני צבעים בהירים מזה.
(בניתי גם לבד לפי הבסיס הזה)

• הוסף לסימניות
אני צריכה להוריד את הנקודות שברקע
איך אני עושה את זה?
באילוסטריטור זה לא יוצא יפה

• הוסף לסימניות
יש לי משהו.

מקוה שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
שניה. לא העלה לי ת'קובץ. אנסה שוב.

• הוסף לסימניות
משום מה לא הצלחתי להעלות.

מצטערת. אולי באימל שלך. תעלי כתובת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;667512:
מצטערת. אולי באימל שלך. תעלי כתובת.
[EMAIL="<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>"]<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>[/EMAIL]

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

יש לי את זה בצורה פתוחה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרף <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אפשר גם?...

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה