את זה קנתה לנו הדודה.

• הוסף לסימניות
כל כך קטנות, וכל כך מושלמות...
IMG_0367 copy.jpg

• הוסף לסימניות
מתוק!
רעיון חמוד

• הוסף לסימניות
אין כמו כפות ידיים ורגליים של הקטנטנים האלו....
כמו שכבר כתבו פה פשוט ממיס

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!!
הייתי קצת סוגרת צמצם כדי ש-2 הכפות ידיים יהיו בפוקוס...

• הוסף לסימניות
אני רואה אצלך זה הולך תמונות של איבר איבר..;)
תמונה ממיסה בהחלט!

• הוסף לסימניות
תמונה ממיסה
ומרגשת!!!!!!!!!!
מתוק!
רעיון חמוד
תודה, כיף לשמוע :)
סבתא מקושטת...
דבש!!!
אם כבר סבתות, הן תאומות...
אין כמו כפות ידיים ורגליים של הקטנטנים האלו....
כמו שכבר כתבו פה פשוט ממיס
מתוק מדבש!!
הייתי קצת סוגרת צמצם כדי ש-2 הכפות ידיים יהיו בפוקוס...
זה היה שביר ביותר, חיכיתי שיהיה אפשר לגמור לעצב אותן, וניצלתי את הזמן.....
אנסה לסגור בפעם הבאה :)

אני רואה אצלך זה הולך תמונות של איבר איבר..;)
תמונה ממיסה בהחלט!
תודה.
כל פעם זה מישהו אחר.
התאומות של אז זה לא התאומות האלו.
הן כבר בנות חודשיים!.
כבר מעלה עוד תמונות......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה