כללי את מי אתם יותר אוהבים - אילוס או אינדי?

• הוסף לסימניות
בשביל מלה לא צריך אינדיזיין

• הוסף לסימניות
זה כמעט כמו לשאול איזה מהילדים שלך את צריכה יותר...
את שניהם צריכים, שניהם מקסימים, עם תכונות יחודיות לכל אחד, ושניהם יכולים לעצבן לפעמים... :):D

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכל המגיבים/ת והמסייעים/ת
הועלתם במאוד מאד!!!

אני רואה שאין מנוס ועלי להתחיל לקשור קשרי ידידות עם האינדיזיין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רכט4;966061:
תודה גדולה לכל המגיבים/ת והמסייעים/ת
הועלתם במאוד מאד!!!

אני רואה שאין מנוס ועלי להתחיל לקשור קשרי ידידות עם האינדיזיין...

אני בטוחה שכשתתרגל אליה הקשרים יהיו יותר מידידות...
אגב זו התוכנה היחידה ששומרת את הקובץ אם קרה והמחשב נכבה באופן פתאומי ולא הספקת לשמור... כמו בוורד..

• הוסף לסימניות
כיום - רק אייקונים ולוגואים באילוסטרייטור.
כל דבר אחר (פלאייר, ברושור, מודעה..) באינדיזיין.
היא לא כיפית אבל היא חכמה ומקצועית.

(קשרי אהבה, אחווה, שלום ורעות - רק עם פוטושופ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;966074:
אני בטוחה שכשתתרגל אליה הקשרים יהיו יותר מידידות...
אגב זו התוכנה היחידה ששומרת את הקובץ אם קרה והמחשב נכבה באופן פתאומי ולא הספקת לשמור... כמו בוורד..

בCS6 גם הפוטושופ משחזרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה