א גיזונטע ZOOM-אר! אני לא קולומבוס, אבל נראה שיש פתרון לקריסת חדרי הועידה...

• הוסף לסימניות
כל הדיבור למעלה הוא טורקית עבורי
אבל אולי אוכל להועיל במידע-
זום באמצע עדכון גרסא. השינויים המרכזיים הם בגיזרת האבטחה.
אולי זה מסביר את ההבדלים בין המשתמשים, מי שעבר עדכון למי למי שלא

• הוסף לסימניות
ב"ה

בכל אופן עכשיו נסיתי עוד נסיון
פתחתי חשבון זום חינמי חדש (גם שם האפשרות היחידה זה שמע מחשב)
והכל עובד כרגיל
גם כניסה כמארח דרך הטלפון וגם כאורח

יצויין שאני הגדרתי בהגדרות שכל פעם יכנס דרך המזהה האישי שלי (לא ניסיתי באפשרות השניה בפגישה חוזרת)
יצויין עוד שצריך לסגור את חדר ההמתנה כי אחרת האורחים מחכים עד שהמארח מכניס אותם - ואיני יודע איך עושים את זה דרך הטלפון
יש לי הרגשה שרק אחרי שפתחתי את הפגישה הראשונה במחשב - יכולתי להחליף את הסיסמה עבור האורחים למספרים שאני רוצה (לא בטוח)

אולי הנ"ל יעזור לכם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@חיה דרליך יש מצב שאתם מעלים פה תמונות של ההגדרות הנצרכות?
פשוט אני לא מצליח בשום אופן לבצע את זה!!
ממש תודה רבה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 4.JPG
    4.JPG
    KB 82.2 · צפיות: 9
  • 5.JPG
    5.JPG
    KB 63.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
@חיה דרליך תודה רבה
הפעלתי את המשתמש של משרד החינוך וב"ה חזר לעבור עם סיסמא!!

• הוסף לסימניות
אני חייב דחוף למחר משיהו שיעזור לי עם זום ל100 אנשים תשלום וכמובן העבודה מרחוק משלם טוב!!!!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב אשמח לעזרה
מדוע בהגדרות הזום שלי כמנהל, אינני מוצאת את האפשרות של CO HOST- אפשרות לחבר משתתף נוסף כמנהל?
ניסיתי בכל המקומות, ואפס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה