כללי באג באינדיזיין CS6

• הוסף לסימניות
כשאני מעמדת כתבה במצב של בלוק מיושר לימין. הוא עושה לי רווחים מוזרים, בעיקר בתחילת שורה. רווח מדי גדול בין האותה הראשונה לשאר המילה. ואני לא מצליחה להתגבר על זה.
כשפתחתי את הקובץ בCS5 זה הסתדר אוטומטית..
מצו"ב דוגמא להמחשה.

יש לזה פיתרון? או שפשוט נחזור לCS5?

:mad::confused::eek:

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 32.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הענין הוא שגם שבוע שעבר עימדתי עיתון שלם ולא היה לי את הבאג הזה. מדובר על אותו פונט כמובן - פרנק ריהל פשוט. לא משהו שאמור להסתבך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;938547:
הענין הוא שגם שבוע שעבר עימדתי עיתון שלם ולא היה לי את הבאג הזה. מדובר על אותו פונט כמובן - פרנק ריהל פשוט. לא משהו שאמור להסתבך..

ייתכן שהבעיה בפנט, נסו פונט אחר לצורך נסיון

• הוסף לסימניות
באגים כאלו קוראים לעתים גם בCS5

מהנסיון שלי - נסי ליבא מחדש את הקובץ ולשמור - לפעמים זה מסתדר,

• הוסף לסימניות
ניסיתי. לא עוזר החלפת פונט
וחוץ מזה כמו שציינתי - זה עובד מצוין בCS5 ושבוע שעבר זה גם עבד לי מצוין בCS6
ככה שלכאורה אין בעיה בפונט אלא משהו השתבש בתוכנה.. :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;938551:

מהנסיון שלי - נסי ליבא מחדש את קובץ ולשמור - לפעמים זה מסתדר,

את איזה קובץ? הוורד? זה קרה לי כבר עם 2 קבצים שייבאתי, ככה שזה גם לא בעיה בהם..
אנסה לשמור לסגור ולפתוח מחדש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;938551:

מהנסיון שלי - נסי ליבא מחדש את הקובץ ולשמור - לפעמים זה מסתדר,

שמרתי את הקובץ, סגרתי את התוכנה, פתחתי את הקובץ וייבאתי קובץ וורד חדש. הבעיה ממשיכה :(

• הוסף לסימניות
נסיון אחרון - 'אקמול'. להפעיל את המחשב מחדש...

• הוסף לסימניות
מסובך מדי, ביום של הורדה לדפוס.. מעדיפה לעבוד על הCS5 מאשר לרסטר עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;938536:
כשאני מעמדת כתבה במצב של בלוק מיושר לימין. הוא עושה לי רווחים מוזרים, בעיקר בתחילת שורה. רווח מדי גדול בין האותה הראשונה לשאר המילה. ואני לא מצליחה להתגבר על זה.
כשפתחתי את הקובץ בCS5 זה הסתדר אוטומטית..
מצו"ב דוגמא להמחשה.

יש לזה פיתרון? או שפשוט נחזור לCS5?

:mad::confused::eek:

מוזר מאד..
אצלי לא קורה. בCS6.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי באג עוד יותר גדול בCS6
עימדתי טקסט בתג, הערות בשני טורים למטה מיושריות בלוק בפונט חדש הנקרא 'יוסף' [מסטרפונט] הוצאתי PDF מתג והכנסתיו לאינדיזיין, ושומו שמים הPDF משתנה בתוך אינדיזיין, נהיה בלאגן בהערות שמאלה-ימינה בPDF, פניתי למסטרפונט, היוצא מדבריהם הפונט שלהם מושלם אלא המעבר לאינדיזיין הוא הגורם לבעיות אלו.
רק נותרה השאלה, למה בשאר פונטים לא קרה כזאת בעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;938713:
עימדתי טקסט בתג, הערות בשני טורים למטה מיושריות בלוק בפונט חדש הנקרא 'יוסף' [מסטרפונט] הוצאתי PDF מתג והכנסתיו לאינדיזיין, ושומו שמים הPDF משתנה בתוך אינדיזיין, נהיה בלאגן בהערות שמאלה-ימינה בPDF, פניתי למסטרפונט, היוצא מדבריהם הפונט שלהם מושלם אלא המעבר לאינדיזיין הוא הגורם לבעיות אלו.

מאד מאד מוזר!
הרי בכלל לא נכנס הPDF לאינדזיין, רק ממוקם לינק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;938713:

אתה יכול להראות דוגמא של שני הפידיאףים? לפני אינדזיין ואחרי? מעניין מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה
אני שולח לך במייל
הם מסבירים שPDF זה נקרא עדיין קובץ עריך ולא סגור ממש כתמונה וזה יכול להשתנות בתוכנה אחרת
באמת מוזר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה