כללי באג בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יודע, יש לי 2 "הפרעות" בתוכנה...
1. כשאני מנסה לבצע טרנספורם על תמונה מיובאת, ברגע שאני לוחצת ctrl t , עוד לפני שביצעתי היפוך או הגדלה, היא מתעוותת ומתהפכת.

2. אחרי ייבוא תמונה היא מופיעה לי באופן המצ"ב בחלון השכבות. למה זה קורה? אני עובדת על גרסת CS5 וזה לא אמור להיות ככה, רק בגרסאות קודמות...

תודה מראש, זה ממש מפריע לי בעבודה!!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 49.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לא טוב ב2. זה מה שקורה שמיבאים תמונה, היא נכנסת בתור שכבה חכמה וב"ה שזה ככה הרבה יותר נוח

• הוסף לסימניות
השאלה של 2 היתה שזה מופיע בתצוגה כזאת ולא כמו המצ"ב.
המסכה מתנהגת אחרת, לא שואלת האם להחיל לפני המחיקה והכל נראה כמו פעם...
לפעמים זה מוצג כך ולפעמים כך. נראה למישהו הגיוני?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 14.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בהגדרות של השכבות, לבחור בלייר בונדס. ואגב ניתן לבחור גם את גודל האיקונים.

• הוסף לסימניות
יש סיבה שזה קורה לבד? ובאותה גרסה קובץ נפתח ככה או ככה, סתם.

• הוסף לסימניות
זה בסוג השכבה, כמו שהוא כותב שם האופציה היא תצוגת מסמך מלא. הוא מציג קובץ מסמך כמו שראית ולא תצוגת השכבה. אם תשני את זה תראי בהכל כמו שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
איפה נמצאות ההגדרות האלה? ( לא מצאתי ב-LAYER)

• הוסף לסימניות
בפינה הימנית העליונה של פאנל הלייר יש חץ קטן עם האפשרויות. שם יש די למטה ברשימה את ההגדרות הפאנל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!! זה ממש עזר לי!
**לגבי השאלה הראשונה, מישהו יודע אולי?

• הוסף לסימניות
נשמע באג מוזר. אולי תעלי תמונת מסך ונוכל להבין טוב יותר.

• הוסף לסימניות
התמונה תחומה בריבוע ע"י קליפינג מאסק.
באתי להגדיל/ להקטין, ctrl t ואז זה מה שקרה. זה קרה לי גם בקבצים אחרים בלי קליפינג מאסק.
זה קרה רק בקבצים שבהם תצוגת השכבות השתנתה כמו בתמונות שהעליתי קודם. זה מה שמוזר. איך תצוגת שכבות משתנה פתאום וקורה גם דבר כזה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 203 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מה כתוב באחוזים למעלה? ומה קורה כאשר את מאשרת את הטרנספורם (הוא נשאר מרוח או שהוא חוזר לעצמו)?

• הוסף לסימניות
איזה אחוזים? של אורך ורוחב?
התמונה נשארת ככה אחרי האישור...

• הוסף לסימניות
נשמע לי באג מוזר. תנסי ליבא את אותם הקבצים בקובץ חדש, זה מגיב אותו הדבר?

• הוסף לסימניות
לא. זה ממש מוזר. אגב, בקובץ החדש שפתחתי, גם חלון השכבות נראה כתמיד ולא כמו מה ששאלתי.
אולי זה קשור לגרסת 32 ביט או 64?

• הוסף לסימניות
משהו בקובץ השתבש. פשוט תפתחי קובץ חדש בגודל הרצוי ותגררי פנימה את כל השכבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה