באג בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי באג בפוטושופ (2018), בעת שימוש בלוח בחירת צבע (מצורף צילום), פעמים רבות (אולי תמיד) התוכנה נתקעת ונסגרת.
התקנתי מחדש את הפוטושופ ולא הועיל...
אם יש רעיון למישהו לפתרון הבעיה - אשמח לשמוע (אשמח גם לשמוע אם אנשים נוספים נתקלים בבעיה זו).

תודה
upload_2018-9-22_23-48-41.png

• הוסף לסימניות
קיים פתרון לבאג הזה? התקנתי עכשיו את 2018 ונתקלתי באותה בעיה אני בוחרת צבע נפתח לי מסך שגיאה, והתוכנה נסגרת

קבצים מצורפים

• שגיאה.png
    שגיאה.png
    KB 273.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
לא הועילו לי התקנות מחדש וכדו', אך הבעיה נפתרה בהתקנת גירסת cc 2019

• הוסף לסימניות
אגב, נכון גם אני החלפתי את תמונת הפתיחה! רק עכשיו אני מגלה שזה קשר לזה... מעניין.
ב2019 כמובן אין צורך להחליף...

• הוסף לסימניות
אני אציין גם באג ששמתי לב אליו, כולל פתרון.

בגירסת CC 2019 יש אפשרות לשינוי הממשק לעברית (התקנת קובץ עברית בנפרד).
אם מתקינים את הקובץ, התוכנה אכן הופכת לעברית, אך מסך הפתיחה NEW
נראה כאפור חלק, אין אפשרות ללחוץ על שום דבר.
גם הסרה של התוכנה והתקנה מחדש לא פותרת את הבעיה, כולל ניקוי כל מה שהיה קשור
לתוכנה...

1. עדיף לא להתקין קבצי תרגום ממשק לעברית בכלל.
2. אם התקנתם, צריך בהגדרות לבחור שמסך הNEW יפתח בגירסתו הישנה,
ואז הוא יפתח כמו שצריך כמו שהיה בגירסאות הקודמת (גם יותר נח לדעתי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה