כללי באהבה לכל המעצבים....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 29.6 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 108.3 · צפיות: 17
  • 3.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 18
  • 4.png
    KB 35.1 · צפיות: 20
  • 5.png
    KB 28.4 · צפיות: 34
  • 6.png
    KB 36.4 · צפיות: 18
  • 7.png
    KB 33.5 · צפיות: 22
  • 8.png
    KB 36.6 · צפיות: 21
  • 9.jpg
    KB 97.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
הייתי שולחת את זה בזה הרגע ללקוחה שלי...

• הוסף לסימניות
תרגום... פליז.

• הוסף לסימניות
פרסמתי זאת למטה, באשכול נפרד, עם תרגום.

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי לפטר אחד אתמול, אבל לא הלך לי. בסוף החלטתי להציב גבולות כל כך ברורים ובקשיחות, כדי שלא תהיה ללקוח ברירה אלא להתמקד ולא להתפזר לי על אלפי אתרים [אני מקווה].

אגב, יש שם ביטוי אחד שמאד מאד לא צנוע, אז מי שמתרגם, הזהרו איך שאתם מתרגמים

• הוסף לסימניות
אני תירגמתי בזהירות ובהשמטת מה שצריך להשמיט.

• הוסף לסימניות
נעמה, נהנתי אתמול לקרוא את התרגום שלך!
קומיקס מצחיק ונכון!

• הוסף לסימניות
לא קראתי מקודם, אבל אני רואה שבאמת נזהרת.
כל הכבוד לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה