בקשה באולינג תלפיות שומר שבת?

• הוסף לסימניות
באולינג תלפיות שומר שבת? וכן המקום מתאים לרוח חרדית (מבחינת פריצות וכו)!!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שומר שבת
בגדול מלא חרדים מגיעים בחול המועד ואסרו חג
אבל אף פעם אי אפשר לדעת מי יגיע בדיוק כשתיהיו
אני חושבת שזה משנה עם מי אתם מגיעים
אם זה עם בחורים אז לפעמים אפילו רק המוזיקה או המוכרת יכולה להיות בעייתית

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שומר שבת
בגדול מלא חרדים מגיעים בחול המועד ואסרו חג
אבל אף פעם אי אפשר לדעת מי יגיע בדיוק כשתיהיו
אני חושבת שזה משנה עם מי אתם מגיעים
אם זה עם בחורים אז לפעמים אפילו רק המוזיקה או המוכרת יכולה להיות בעייתית
הציבור בסדר חוץ מזה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ידוע מה המחירים של האטרקציות שם? (קארטינג, באולינג)
ואיך צריך להצטייד ולהגיע? (גברים, נשים)?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה על באולינג מישור אדומים
קרוב מאד לירושלים, הנהלה דתית, מקום שקט יחסית ומתאים לשומרי תורה
בבין הזמנים הם לפעמים מדליקים מוזיקה חסידית
והמזנון שם כשר (חת"ס, למיטב זכרוני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה