- הוסף לסימניות
גם אצליעכשיו נראה לי קצת יותר טוב.
גם אצליעכשיו נראה לי קצת יותר טוב.
כי אין פה הרבה אנשים חחחעכשיו נראה לי קצת יותר טוב.
גם לי.רק אצלי יש כעת כל הזמן בעיות באתר כל כרטיסיה חדשה שאני פותח נתקל בבעיה 503 או 504
ובאופן כללי כל הזמן מופיעה לי הודעה "נתקלנו בכמה בעיות, אנא נסה שוב מאוחר יותר"
???
כל אחד ראה את המייל שלי...למה אתמול מישהו (ניק בשם 'מעניינת' נראה לי ) העלה תמונה של מסך בקשת גישה לגוגל דרייב וראיתי שם את כתובת המייל שלי?
זה קובץ גוגל דרייבלמה אתמול מישהו (ניק בשם 'מעניינת' נראה לי ) העלה תמונה של מסך בקשת גישה לגוגל דרייב וראיתי שם את כתובת המייל שלי?
היה מעניין לראות את הלחץ של הניקים.למה אתמול מישהו (ניק בשם 'מעניינת' נראה לי ) העלה תמונה של מסך בקשת גישה לגוגל דרייב וראיתי שם את כתובת המייל שלי?
למה אני לא רואה את ההודעה הנ"ל?למה אתמול מישהו (ניק בשם 'מעניינת' נראה לי ) העלה תמונה של מסך בקשת גישה לגוגל דרייב וראיתי שם את כתובת המייל שלי?
היא העלתה את זה באשכול אחר ומחקהלמה אני לא רואה את ההודעה הנ"ל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אחת שלומדת, תמרוז ו-הכלבויניק3 //