דרוש מידע באיזה סבון פנים אתן משתמשות וממליצות?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו המון זמן וממליצה ממש
בכללי הסידרה שלהם של האקנה מטורפת ברמותתת
אחרי שניסיתי מלאאא חברות כולל כמעט כל מה שרשמו פה באשכול - ממנו הייתי מרוצה ממש

אני עשיתי טיפול פנים גם אצל מישהי שמשתמשת במוצרים שלהם וראיתי תוצאות ממש טובות
אשמח לדעת אצל איזה קוסמטיקאית היית?
אני מחפשת קוסמטיקאית טובה ומקצועית, עדיף בירושלים.
אגב, מישהי מכירה את מכון קריסטל או את חני זלצר ויש לה ניסיון איתם, אשמח לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אצל איזה קוסמטיקאית היית?
הייתי ועדיין
אצל מיכל אקרמן באשדוד
אחת ויחידה אלופה ברמות ניסיתי מלאא במשך שנים והוצאתי ערמות של כסף ואצלה זה פשוט מטורף
אחותי מגיעה אליה במיוחד מירושלים
אנשים שואלים אותי מה עשיתי.....
אם רוצה עוד פרטים בכיףףף

• הוסף לסימניות
הייתי ועדיין
אצל מיכל אקרמן באשדוד
אחת ויחידה אלופה ברמות ניסיתי מלאא במשך שנים והוצאתי ערמות של כסף ואצלה זה פשוט מטורף
אחותי מגיעה אליה במיוחד מירושלים
אנשים שואלים אותי מה עשיתי.....
אם רוצה עוד פרטים בכיףףף
אפשר בבקשה עוד פרטים?
אני סובלת מאקנה מעצבן עם צלקות
חוץ מראקוטן ניסיתי כמעט הכל נראה לי:(
אני גרה במרכז, שווה את הנסיעה? מה התדירות של הטיפולים ובכלל אשמח לשמוע על התהליך עצמו

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה עוד פרטים?
אני סובלת מאקנה מעצבן עם צלקות
חוץ מראקוטן ניסיתי כמעט הכל נראה לי:(
אני גרה במרכז, שווה את הנסיעה? מה התדירות של הטיפולים ובכלל אשמח לשמוע על התהליך עצמו

לי היה אקנה דלקתי מטורףףף שנגרם מאפילציה אצל מישהי לא מקצועית עשיתי אצלה 3 טיפולים
אני לא זוכרת להגיד לך מדויק כל כמה זמן
וזה גם לא נראלי ממש רלוונטי
היא ממש עושה פגישת ייעוץ ובונה תוכנית טיפול + תכשירים ספציפית אני אישית ממליצה בחום מאוד !!
ראיתי תוצאות מאוד טובות
היא ממש מקצועית
בכללי המכון שלה אליפות בהכלללל
אפילציה, לייזר, הזרקות וכו'

אם רוצהעוד פרטים בכיף....

• הוסף לסימניות
לי היה אקנה דלקתי מטורףףף שנגרם מאפילציה אצל מישהי לא מקצועית עשיתי אצלה 3 טיפולים
אני לא זוכרת להגיד לך מדויק כל כמה זמן
וזה גם לא נראלי ממש רלוונטי
היא ממש עושה פגישת ייעוץ ובונה תוכנית טיפול + תכשירים ספציפית אני אישית ממליצה בחום מאוד !!
ראיתי תוצאות מאוד טובות
היא ממש מקצועית
בכללי המכון שלה אליפות בהכלללל
אפילציה, לייזר, הזרקות וכו'

אם רוצהעוד פרטים בכיף....
קודם כל תודה על התגובה:)
מעניין אותי כמה טיפולים זה בערך, ובגלל שאני גרה רחוק אז גם התדירות חשובה לי
זה משהו כמו פעם בחודש בערך?
והמחיר?
תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה:)
מעניין אותי כמה טיפולים זה בערך, ובגלל שאני גרה רחוק אז גם התדירות חשובה לי
זה משהו כמו פעם בחודש בערך?
והמחיר?
תודה!
אצלי זה היה 3-4 פעמים

בטווח של חודש וחצי בהתחלה ואח"כ היה בערך 4 חוד'

המחיר היה 400 לטיפול רגיל

והיה 2 טיפולים עם תוספת מזותרפיה יותר יקרים שאני לא בדיוק זוכרת מחיר - סוג 550 -600.

סורי אבל אני לא זוכרת מדויק כי עשיתי עסקה של טיפולים ביחד עם טיפולים נוספים.

אם את רוצה עוד פרטים פני באישי

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת קוסמטיקאית אבל ממש טובה
לפנים שומניות מאוד מאוד מאוד...
באיזור קריות ,חיפה
אולי יש לכם המלצות?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על סבון פנים שעוזר גם להסרת שחורים מהאף
וגם לקרם לחות לפנים שומניות

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על סבון פנים שעוזר גם להסרת שחורים מהאף
וגם לקרם לחות לפנים שומניות
הסבון והקרם של דרמלוג'יקה מצויינים לשחורים (יש גם בוסטר מעולה) ולעור שומני, באופן כללי כל הסדרה שלהם.

אגב, בשביל להוריד שחורים יש משהו שנקרא משחת פחם שעושה פלאים!!
אני משתמשת עם זה, קונים את זה בסופר-פארם.
1742518323430.png

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: s.y
  • הוסף לסימניות
כשהייתי ילדה היו לי פנים מאוד שומניות ועם המון פצעים, התנסיתי בכל סוגי הסבונים ועברתי מרופא אחד לרופא אחר ושום דבר לא עזר ..
באיזור גיל 15 הכרתי את הסבון ג'ל של ניוטרוגינה הכחול שהוא קצת יקר לדעתי , ואחכ השתמשתי בתחליף שלו nivea ג'ל כחול, והייתי פשוט מכורה אליו. קליל, ריח נעים, מדוייק לעור-לא מייבש יותר מידי.
אבל- אחרי כמה תקופות שונות בחיים שהופיעו לי פצעים עקשניים שלא היו מוכנים להיעלם , רופאת עור המליצה לי על סבונים של תינוקות / סבונים נטולי חומרים , ודגש על סבון מוצק : לדוג' של דאב. השתמשתי וראיתי רק נפלאות..
עד היום יש לי סבון מוצק שאני משתמשת בו לפנים וגם למקלחות של ילדים עם עור רגיש יותר- וזה פשוט מדהים איזה שיפור זה!!
בלי להוציא כספים ובלי לחפש כל היום את המותג הבא, זה פשוט סבון שעובד ואני אומרת את זה נטו מנסיון.
ממליצה בחום גם למי שמדובר בשינוי כיוון חשיבה בשבילה - זה שווה , פשוט וקל :)

• תודה
Reactions: s.y
  • הוסף לסימניות
כשהייתי ילדה היו לי פנים מאוד שומניות ועם המון פצעים, התנסיתי בכל סוגי הסבונים ועברתי מרופא אחד לרופא אחר ושום דבר לא עזר ..
באיזור גיל 15 הכרתי את הסבון ג'ל של ניוטרוגינה הכחול שהוא קצת יקר לדעתי , ואחכ השתמשתי בתחליף שלו nivea ג'ל כחול, והייתי פשוט מכורה אליו. קליל, ריח נעים, מדוייק לעור-לא מייבש יותר מידי.
אבל- אחרי כמה תקופות שונות בחיים שהופיעו לי פצעים עקשניים שלא היו מוכנים להיעלם , רופאת עור המליצה לי על סבונים של תינוקות / סבונים נטולי חומרים , ודגש על סבון מוצק : לדוג' של דאב. השתמשתי וראיתי רק נפלאות..
עד היום יש לי סבון מוצק שאני משתמשת בו לפנים וגם למקלחות של ילדים עם עור רגיש יותר- וזה פשוט מדהים איזה שיפור זה!!
בלי להוציא כספים ובלי לחפש כל היום את המותג הבא, זה פשוט סבון שעובד ואני אומרת את זה נטו מנסיון.
ממליצה בחום גם למי שמדובר בשינוי כיוון חשיבה בשבילה - זה שווה , פשוט וקל :)
סבון של תינוקות - את מתכוונת סבון גוף? או שיש סבון פנים לתינוקות?

• הוסף לסימניות
סבון של תינוקות - את מתכוונת סבון גוף? או שיש סבון פנים לתינוקות?
אני מתכוונת לסבון מוצק בייבי, לדוגמא נקה 7 בייבי- אני משתמשת בשבילי לפנים ובשביל הילדים לגוף
סבון גוף לתינוקות = סבון פנים בשבילך , כמה שיותר עדין וכמה שפחות חומרים

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לסבון מוצק בייבי, לדוגמא נקה 7 בייבי- אני משתמשת בשבילי לפנים ובשביל הילדים לגוף
סבון גוף לתינוקות = סבון פנים בשבילך , כמה שיותר עדין וכמה שפחות חומרים
איך את משתמשת?
שמה על ספוג?, על היד? או שממש משפשפת את הפנים עם הסבון עצמו?

• הוסף לסימניות
איך את משתמשת?
שמה על ספוג?, על היד? או שממש משפשפת את הפנים עם הסבון עצמו?
לא משפשפת על הפנים, מרטיבה שתי ידיים ומשפשפת את הסבון ביניהן , נוצר לי קצף (אחרי 2-3 שימושים זה מתחיל לקרות מהר יותר) ואיתו אני משתמשת על האיזור בגוף שאני רוצה. פעם אחת כזאת לכל הפנים , לילד צריך בערך 3 פעמים לסבן.
מאחסנת בכלי כזה של סבון מוצק.
מקווה שמובן :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....