דרוש מידע באיזה קופה אתם מאוחדת שיא או מכבי זהב?- סקר

יש לילדים שלך מכבי זהב או מאוחדת שיא?

• סה"כ מצביעים
    90
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
היא בכלל לא התכוונה לעשות סקר, בסה״כ היתה צריכה טובה ממישהי שבמכבי זהב או מאוחדת שיא...
אבל לא נורא, תמיד זה מעניין הסקרים הללו...

• הוסף לסימניות
אני צריכה את הסקר
לא מספיק?;)
תודה על העדכון!

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת אבל לא שיא
מעניין באמת לשמוע אם משתלם לעשות שיא
מישהו יודע להמליץ?

• הוסף לסימניות
מכבי זהב לא מקביל למאוחדת שיא, אגב.
מכבי זהב הוא ברובד הבינוני, ושיא - ברובד הגבוה.

• הוסף לסימניות
ונראה לי שלאומית כסף נחשב בינוני אבל הוא דומה לרובד הגבוה לדוג משקפיים בחינם כמו מאוחדת עדיף

• הוסף לסימניות
הרובד הבינוני = כללית מושלם-מכבי זהב-מאוחדת עדיף.
ז"א: יש ביטוח בסיסי של ביטוח חובה.
הרובד הראשון הנוסף הוא: כללית מושלם -מכבי זהב -מאוחדת עדיף -לאומית כסף
הרובד השני הוא כללית פלטינום -מכבי שלי -מאוחדת שיא -לאומי זהב
כל הרמות האלו מקבילות, כלומר שאם עוברים בין קופה לקופה ברובד של אותה הרמה, אין צורך בתקופת המתנה

בגלל שפעם מכבי זהב היה הרובד השני, ובגלל שלאומית זהב זה הרובד השני, זה מבלבל לחשוב ש"מכבי זהב" הוא הרובד השני וה"שלי" הוא כביכול רובד שלישי. ולא, "מכבי שלי" הוא הרובד השני. (ל"מכבי כסף" אי אפשר כבר להצטרף כמה שנים ואולי כבר ביטלו אותו).
(אגב, זה הצלחה מיתוגית של מכבי וכשלון של לאומית)

כמובן יש הבדלים במחירים, לאומית זהב הזול ביותר ומכבי שלי היקר ביותר.

• הוסף לסימניות
מה שראיתי מדפדוף בעלון של מכבי שלי - ממש לא כלל הטבות בריאותיות
רוב הדגש שם היה על סוגים של פינוקים כמו הסרת משקפיים ומדריך כושר אישי.....

מבחינה בריאותית (רופאים פרטיים, ניתוחים, וכו') יש הבדלים מהותיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה