כללי באיזה רזולוציה צריך לעבוד?

• הוסף לסימניות
יש לי שלטים בגודל של מטר על חצי מטר בערך, ועוד אחד בגודל של 2 מטר.
באיזה גודל לעבוד במחשב?
ועוד שאלה -
בהדפסה על רשת מספיק רזולוציה של 72?

תודה רבה
וחג שמח

• הוסף לסימניות
שימי לב לנושאים הדומים בתחתית העמוד יש שם קישורים לשאלות דומות שנשאלו בפורום

• הוסף לסימניות
יצא לי לעצב כמה שלטים ובקשו ממני בדפוס לתת גודל עשירית מהשלט לדוגמא שלט של 3 מטר על מטר
יש לעצב בגודל 30 ס"מ על 10 ס"מ.
בקשר לרולוציה אני עבדתי על 300 וזה יצא חד מאד.
למה את מתכוונת להדפסה על רשת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייל גרפיק;648393:
יצא לי לעצב כמה שלטים ובקשו ממני בדפוס לתת גודל עשירית מהשלט לדוגמא שלט של 3 מטר על מטר
יש לעצב בגודל 30 ס"מ על 10 ס"מ.
בקשר לרולוציה אני עבדתי על 300 וזה יצא חד מאד.
למה את מתכוונת להדפסה על רשת?

בחברת הפקות הדפוס שאני עבדתי בה אכן אלו היו ההנחיות. האמת?
זה לא הכי מיטבי שיש.
אני ממליצה לשאול בבית הדפוס, ולעבוד על פי הוראותיהם.
לאחרונה למשל עיצבתי שמשונית בבית דפוס אחר, ואמרו לי גודל אחד לאחד ברזולוציה 100. יצא ממש יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה