כללי באיזה תוכנה אתם מעצבים עלון?

• הוסף לסימניות
ומה יותר נוח לעבוד?

• הוסף לסימניות
רק באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אי אפשר באילוסטיירטור? כי אני יותר טובה בתוכנה הזו.

• הוסף לסימניות
ברור אינדי

• הוסף לסימניות
אינדיזיין מיועדת לעימוד ולא אילוסטריטור,
אם את קצת מכירה את האינדיזיין כדאי לך להתנסות עליה,
מאילוסטריטור את מייבאה אלמנטים או עיטורים למינהם
מפוטושופ את מיבאה את התמונות וכל השאר באינדיזיין,

• הוסף לסימניות
ברור שאינדיזיין, מה השאלה בכלל.
נבראה בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אין יותר נח מאינדיזיין...

• הוסף לסימניות
עלון - באינדיזיין
ספרים - תג/אינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;587777:
אי אפשר באילוסטיירטור? כי אני יותר טובה בתוכנה הזו.
המומחים כאן אמרו את שלהם... ואני לא מעיזה לחלוק...
אבל תרשו לי הקטנה להגיד משהו- אם את יותר טובה באילוסטריטור- את יכולה לעצב שם את העלון. להביא לאינדי ולעמד שם.
שאלה למומחים- האם זה קריטי?
למה סתם לשבור את השיניים (העכבר...) עם משהו לא מוכר? (אדרבה ואדרבה- אם יש לך זמן/ עצבים/ כח להתמקצע בתוכנה חדשה- קחי את זה כפרויקט ותעבדי על אינדי)

• הוסף לסימניות
כשלמדתי את התוכנות היתה לנו מורה מעולה לאילוס ומורה ההפך הגמור לאינדיזיין. מה שקרה זה שאילוס אני יודעת פרפקט, לאורך ולרוחב גם באמצע השינה ואינדי- גורנישט.
לפני כשבועיים, הלכתי להתחיל לעצב קטלוג. היה לי ברור שבאילוס, הרי אין לי שמץ של מושג איך עובדים באינדיזיין. שרדתי שני עמודים בדיוק.
השגתי ספר של אינדיזיין, ישבתי יחד עם התוכנה ולמדתי אותו מלמעלה במשך יומיים ואני מעמדת את הקטלוג הזה באינדיזיין.קשה לי, אני קצת שוברת שינים, אבל אני מרגישה שיפור מעמוד לעמוד.
מה רציתי לומר בכל הנאום הארוך הזה? שהשד לא כל כך גרוע. תנסי- הרווח נקי שלך.
נ.ב. הספר עוד אצלי, כך שאם יהיו לך שאלות- אני מוכנה לדפדף בו וללמוד יחד איתך.

• הוסף לסימניות
אילוסטרייטור היא תוכנה מדהימה (כמעט כמו קורללל :) ) אבל לעצב בה עלון באופן קבוע יכול להיות סיוט, יחסית לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אינדזיין נראת מפחידה למי שלא מכיר, אבל קצת משחק בה הופך אותה לתוכנה שאי אפשר בלעדיה

• הוסף לסימניות
אישית, אני מעמד הכל בקורל, אפילו עיתון עם 48 עמ' יצא לי לעמד בקורל (עם ספרים אני לא מתעסק..)
יש שרשור טבלאות טקסט, יש תמיכה בריבוי עמודים, מה צריך יותר מזה? נכון שאינדי יותר מפותחת בקטע של עימוד עם אפשרויות נוספות רבות וטובות, אבל בשביל עלון? אין צורך ביותר ממה שקורל מציעה והיא מציעה המון!

נקודת זכות נוספת, בקורל גם העיצוב וגם העימוד נעשים באותו מקום מה יותר טוב מזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;587769:
ומה יותר נוח לעבוד?

אם את רק מעצבת אותו, אפשרי לעבוד באילוס' (לדעתי מומלץ, לא אוהבת את העיצובים הדלוחים באינדי)

אם את מעמדת-באילוס' זה סתם ים עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;588260:
אישית, אני מעמד הכל בקורל, אפילו עיתון עם 48 עמ' יצא לי לעמד בקורל (עם ספרים אני לא מתעסק..)
יש שרשור טבלאות טקסט, יש תמיכה בריבוי עמודים, מה צריך יותר מזה? נכון שאינדי יותר מפותחת בקטע של עימוד עם אפשרויות נוספות רבות וטובות, אבל בשביל עלון? אין צורך ביותר ממה שקורל מציעה והיא מציעה המון!

נקודת זכות נוספת, בקורל גם העיצוב וגם העימוד נעשים באותו מקום מה יותר טוב מזה??

בא אתן לך את האישית שלי.
אני מעמד 7 מקומונים בפורמט קטן בשבוע - רק בקורל.
העבודה זורמת במהירות אדירה + היעילות המוכחת של התוכנה.
באינדיזיין אני עובד רק על ספרים או על חוברות עם טקטס רץ לאורך כל החוברת.

• הוסף לסימניות
אני מעמד 7 מקומונים בפורמט קטן בשבוע - רק בקורל.
העבודה זורמת במהירות אדירה + היעילות המוכחת של התוכנה.
ואני מעיזה לומר מנסיון-שווה לנסות באינדיזיין וילך במהירות עוד יותר מדהימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;588377:
ואני מעיזה לומר מנסיון-שווה לנסות באינדיזיין וילך במהירות עוד יותר מדהימה

אני מכיר את אינדיזיין. קיבלתי את העיצה בעבר. ניסיתי אותה. לא עובד....

כשיש לך מקומון לעצב, ואתה לא יודע מה יהיה בעמוד 4 ומה יהיה עמוד 6 עד הסוף. כשהעמודים מתחלפים במקומות ממקומון למקומון, וכתבות זזות משם ולכאן בהתראה של דקה,
כשאתה צריך לדחוס חומר שאמור להתפרס על 2 עמודים לעמוד - עמוד וחצי כי נוספה פרסומת של חצי עמוד,
כשאתה צריך לצמצם רוחב כותרת בקליק אחד ולא לעשות סדרת פעולות לשם כך,

אז אין על קורל. אינדיזין טובה לדברים מובנים ומתוכננים מראש, או לשבלונה קבועה, לא לתזזית שמאפיינת מקומון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה