באיזה IDE אתם משתמשים

• הוסף לסימניות
סתם לסקרנות באיזה IDE אתם משתמשים?
אני עכשיו התחלתי להשתמש בphpstorm יש לי אותו עכשיו חינם כי יש לי כרטיס סטודנט עד עכשיו השתמשתי בnotepad++ .
לא הצלחתי ליצור סקר.

• הוסף לסימניות
php-storm

• הוסף לסימניות
NetBeans

חלק מהצוות עבר ל- PhpStrom

• הוסף לסימניות
פייתון
Spyder
Pycharm

בין היתר אני חוטא גם בKdevlope וkate

• הוסף לסימניות
phpstorm העבודה איתו כמעט מושלמת.

• הוסף לסימניות
מסכים עם אלה שאוהבים PHPStorme.
כרגע משתמש ב NetBeans ו eclips.

• הוסף לסימניות
phpstorm מעולה, מומלצת מאוד לסטודנטים
NetBeans גם בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
איך לא הזכירו כאן את Sublime אני בהלם...
העורך הכי טוב שנתקלתי בו בוודאות , פשטות + קלילות + מלא אפשרויות להרחבה , אני כבר מעריץ שרוף ממליץ להוריד.

• הוסף לסימניות
כי שאלו על IDE ולא על עורך טקסט
וכן הוא באמת עורך טוב.

• הוסף לסימניות
האם phpstorm מתאים גם למק? ומה מחירו?
וכן Sublime מתאים למק? האם הוא חינמי?

• הוסף לסימניות
199$ זה עבור אירגונים.. אם אתה מתכנת בודד זה עולה 99$. וזה שווה כל אגורה.

• הוסף לסימניות
ואם אתה מוריד PHPSTORM מהאתר האנגלית שלהם אז יש 30 יום ניסיון, וגם אפשר להירשם שמה בתור סטודנט עם כרטיס סטודנט של סוכנות הנסיעות של איסתא ואז לקבל שימוש חינם בכל התוכנות שלהם ללימודים.

• הוסף לסימניות
מי שעובד על מק, כדאי שיבדוק את CODA.
בעיקר לוורדפרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה