כללי באילוסטרייטור- שאלה

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת קובץ שחסרים לו הפונטים הוא ישר מקנוורט לי אותם.
איך מונעים זאת? ומחליפים פונט?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה

• הוסף לסימניות
בנוסף לשאלה זו, אני מוסיפה:
כשאני גוררת פידיאף לאילוסטרייטור הוא מקנוורט את הטקסטים למרות שיש לו את הפונטים במחשב, הוא נותן הודעה לגבי זה ולא מאפשר לשנות את רוע הגזרה.
האם ישנה אפשרות לפתוח פידיאף באילוסטרייטור ושהמלל ישאר חי?

• הוסף לסימניות
אז כולם שואלים ואף אחד אין לו תשובה??????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסתר_פנים;288672:
בנוסף לשאלה זו, אני מוסיפה:
כשאני גוררת פידיאף לאילוסטרייטור הוא מקנוורט את הטקסטים למרות שיש לו את הפונטים במחשב, הוא נותן הודעה לגבי זה ולא מאפשר לשנות את רוע הגזרה.
האם ישנה אפשרות לפתוח פידיאף באילוסטרייטור ושהמלל ישאר חי?

את זה נראה לי שהבנתי למה זה קורה:
כששומרים PDF באילוס', יש אפשרות לסמן אם הקובץ ינתן לעריכה באילוס' או לא.
אם מסומן V - זה יפתח אחלה. אם כשסגרו אותוPDF ביטלו את ה-V, הוא יסבך לנו את החיים.. הטקסטים מקנוורטים וגם כל העבודה על התוכן מסובכת.

• הוסף לסימניות
עד אתמול גם לי זה היה עושה אותו דבר, אבל אתמול פתחתי קובץ PDF והמלל היה חי ובמקום לקנוורט אותו הוא שינה לי פונט (לא היה לי את הפונט הזה) הבעיה היתה שדווקא במקרה הזה הייתי צריכה את אותו המלל באותו פונט...
חוק מרפי עובד...

• הוסף לסימניות
אני לא מדברת על קבצים סגורים מדובר על קובץ אילוסטרייטור...
פשוט העפתי את הפונטים החינמיים והלא חוקיים
וכל קובץ שחסר לו את הפונטים הוא מקנוורט אותם
במקום לתת לי לשנות פונט.
מה עושים?????

• הוסף לסימניות
למה לא תחזירי את הפונטים?
מה מפריע לך שהם על המחשב?

• הוסף לסימניות
הרשימה מידי ארוכה
במיוחד כשקניתי עכשיו 140 משקלים
ועם תוכנות לניהול פונטים לא הסתדרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה