כללי באילוס'; איך להתחיל מברשת ממקום מסויים באובייקט?

• הוסף לסימניות
אם לדוגמא אני מחיל מברשת כלשהי על האות א', היא מתחילה מתחתית האות בצד ימין. איך אני מגדיר שהמברשת תתחיל בכל מקום אחר שארצה? בתודה מראש. :)

אה, שחכתי, אני עם אילוס' בעברית (CS4). תודה.

• הוסף לסימניות
זה נראה לי תלוי בכיוון הציור שצויר.

• הוסף לסימניות
כלומר?! המדובר באובייקט מוכן כאות א' וקטורית, והברשתי סביבה מברשת, צורת המברשת מתחילה מנקודה מסוימת, ומכאן ואילך היאך אני מזיז את הנקודה שהחליט המחשב,] ומסדר אותו לפי נטיות לבי?
שוב תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם מדובר באוביקט מוכן, כנראה מוגדר לו. אולי יש בהגדרות של המברשת משהו, זכור לי משהו כזה במברשת האומנותית. מה שאני יודעת שכאשר מציירים צורה ומחילים עליה מברשת זה תלוי בכיוון שהצורה צויירה. מנקודת ההתחלה לכיוון הסוף-כך תכול המברשת.

• הוסף לסימניות
תודה. המדובר באובייקטים מוכנים. ניסתי בעבר למצוא בהגדרות המברשת - ולא מצאתי, אולי מישהו מכאן יחכימני מנסיונו.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על שינוי בהגדרת המברשת במיקום משתנה על הפריט, מלבד כיוון.
מה שאפשר אולי לעשות זה:
לנתק עם כלי המספריים בנקודה על המסלול שהוא יהווה נקודת התחלה / סיום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אנסה את זה בהקדם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה