באים לאומן- חיים ישראל

• הוסף לסימניות
השיר הזה בעייתי ביותר
הופך את רבי נחמן לעבודה זרה

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אני צריכה אותו לצורך עבודתי. מישהו יכול בבקשה להעלות אותו? ואם זה ממש בעיה של החטאת הרבים להעלות לכאן, אשמח אם יוכלו לשלוח לי בפרטי. תודה!

• הוסף לסימניות
כוונתך כנראה לשורה אחת בשיר "באים לאומן לרבינו להתפלל"
סביר שכוונת המשורר היתה "באים לאומן לרבינו, להתפלל"
(כמו להגיד הולכים לבית הכנסת להתפלל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2032043:
כוונתך כנראה לשורה אחת בשיר "באים לאומן לרבינו להתפלל"
סביר שכוונת המשורר היתה "באים לאומן לרבינו, להתפלל"
(כמו להגיד הולכים לבית הכנסת להתפלל)

הוא אומר "עכשיו אנחנו כאן, לרבינו נתפלל"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2032049:
הוא אומר "עכשיו אנחנו כאן, לרבינו נתפלל"

אם כן אתה צודק

• הוסף לסימניות
אודה מאד למי שיוכל לשלוח לי את השיר! אני לא הולכת להשתמש במילים המקוריות, למי שממש דואג.

• הוסף לסימניות
ושאתה הולך לציון של צדיק אתה לא מתפלל אליו?
אז תתפלל בבית, למה אתה צריך להתפלל אצל הצדיק?
לא רואה בזה כל בעיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה