כללי באינדזיין - החלפת סוג הפונט

• הוסף לסימניות
שלום
שאלה - כאשר יש לי טקסט שיש בו 2 פונטים שונים, והם לא מוגדרים כסגנון פיסקה/אות.
ואני רוצה להחליף אותם בכל המסמך, כך שפונט אחד יהפך לפונט אריאל והפונט השני יהפך לאריאל בולד, איך אני עושה זאת.
אשמח להסבר מפורט,
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
find/change
glyph
תבחרי שם את סוג הפונט ואז תחליפי

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה לפקודות האלו? באיזה חלון הם נמצאות?
תודה

נכתב ע"י stsh;784739:
find/change
glyph
תבחרי שם את סוג הפונט ואז תחליפי

• הוסף לסימניות
הכנסי לתפריט:edit
לפקודה:find/change
ולחלונית:glyph

• הוסף לסימניות
הכנסי לתפריט:edit
לפקודה:find/change
ולחלונית:glyph

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר לעשות את זה גם ב: Type, Find Font

• הוסף לסימניות
ונתנו צודק.
אפשר לעשות edit
find/change
ובתיבות למטה יש לך תיבה אחת של Find Font - ושם את בוחרת את הפונט שאת רוצה לשנות (אפילו אם זה אותו פונט אבל משקל מסויים את רוצה לשנות אפשרי וכן גודל, צבע וכו').
בתיבה שמתחת את צריכה לבחור לאיזה פונט את רוצה לשנות את הפונט שבחרת בתיבה העליונה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה