כללי באינדיזיין איך יוצרים 1/3?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגליפים יש רק חצי, רבע ושלושתרבעי...
איך אני יוצאת גליפ חדש של שליש?
או פתרון אחר
תודה

• הוסף לסימניות
בכל הפונטים של פונטייפ יש שברים נוספים מעבר לשלוש שהזכרת כולל גליף של 1/3, ומלבד הגליפים - בפונטים המתקדמים שלהם (כמו ארץ הצבי שחולק כאן במבצע פרוג זהב) יש אפשרות מתוחכמת של כל שבר שרוצים, גם אם מדובר ב 12344154/3151314

• הוסף לסימניות
תודה

אני שואלת על פונט ספציפי של פונטביט,
מה ניתן לעשות אם אין גליפ?
אשמח לשמע

• הוסף לסימניות
אז למי הפתרון? אנא, זה דחוף!!!!!!!

• הוסף לסימניות
רק אני לא הבנתי מה הבעיה לכתוב לבד? למה זה צריך להיות גליפ?

• הוסף לסימניות
אז איך יוצרים לבד שליש?
שיהיה בדיוק אותם ערכים של חצי? (בגודל וכו'...)
תודה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה? תכתבי 1/4, ואחר כך תשני את ה - 4 ל- 3

• הוסף לסימניות
או אפשרות נוספת זה להביא את זה מוורד

• הוסף לסימניות
אבל ה1/4 הוא גליפ, אין אפשרות לפרקו לגורמים (ככל שידוע לי..)

• הוסף לסימניות
אפשר בוורד.
ואחר כך להעלות לאינדיזיין עם סימון שיעלה טקסט עם העיצוב

• הוסף לסימניות
אז אני ממש לא מתמצאת בוורד,
תוכלי להסביר לי? כי אצטרך אולי גם עוד שברים כמו 2/3 וכד'..
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר למשל בוורד, לעשות כך:
הוספה >> אובייקט >> microsoft equation 3
נפתחת תיבת דו שיח ששם אפשר לבחור איזה סוג של שבר.
אחד מעל השני, אחד ליד השני וכולי.
מכניסים את המספרים שרוצים, יוצאים מהתיבה הזו, עושים העתק והדבק לאינדיזיין כשמסומן לו להעתיק את כל העיצוב עם הטקסט

• הוסף לסימניות
תודה גינגית על ההסבר המפורט,
עשיתי אכן שליש ויצא יפה מאד בוורד,
אבל הוא לא מעתיק לי אותו לאינדיזיין כמלל, רק כאובייקט,
מה עושים עכשיו?
(סליחה על השיגוע שכל...)

• הוסף לסימניות
את יכולה להכניסו כאובייקט בתוך המלל [העתק והדבק במקום שבו את רוצה את זה] וזה יקושר למלל כמו מילה. אם המלל ישתנה, זה יזוז בהתאם.
אני יודעת שפעם [בוורד 6] היה אפשרי לכתוב 1/3 בוורד, ואוטומטית הוא היה הופך זאת לצורה ואז אפשר היה לשנות את המספרים למטה מ- 4 ל 3 ואיך שרוצים. ואז גם הייבוא של זה לאינדיזיין היה פשוט כמלל.
משהו כמו ה ש"ח שבוורד הופך את זה אוטומטית לצורה.
בוורד 2007 אין לי מושג איך עושים זאת

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה