כללי באינדיזיין: איך מחליפים את כל ה'בולד ב'רגיולר'?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לממליצים (ולמכורים) לאינדיזיין...
כמעט אין עבודה שאני לא משתמשת בה!
והיא הרבה הרבה הרבה יותר קלה וידידותית מאילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
מי מאד טובה באינדיזיין, וגם בהוראה,
ומוכנה להעביר לי שיעורים פרטיים?
כמה זמן זה אמור לקחת (אין לי סבלנות ליותר משיעור אחד או שניים)?

• הוסף לסימניות
אם את לא יודעת אינדיזיין אז איך את מעמדת ללקוח ספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1667023:
מי מאד טובה באינדיזיין, וגם בהוראה,
ומוכנה להעביר לי שיעורים פרטיים?
כמה זמן זה אמור לקחת (אין לי סבלנות ליותר משיעור אחד או שניים)?

לענ''ד לא חייב ללמוד את זה אצל מורה, זה תוכנה לא מסובכת, עם קצת ניסוי ותעיה וייעוץ פה בפורום אפשר להכיר אותה, ומן הסתם זה יותר קל למי שכבר מכיר את שאר התוכנות של אדובי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1667242:
אם את לא יודעת אינדיזיין אז איך את מעמדת ללקוח ספר?

א. לא יוצא לי הרבה לעסוק בעימוד
ב. כשיוצא - אני בונה את העיצוב באילוס, ונותנת למישהי לבנות לי את זה באינדי'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1667310:
א. לא יוצא לי הרבה לעסוק בעימוד
ב. כשיוצא - אני בונה את העיצוב באילוס, ונותנת למישהי לבנות לי את זה באינדי'.
חבל זוהי עבודה כפולה כדאי לך באמת לקחת קורס קצר על אינדיזיין או ללמוד מהספר של מנטור, בהצלחה:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה