כללי באינדיזיין, איך מחליפים תוכן של תאים בטבלה

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי טבלה עם תוכן מסויים
ברצותי להחליף תוכן בין שתי שורות (בקיצור לסדר את הטבלה לפי סדר מסויים)
כשאני "צובע" את השורה וגורר הוא נותן לי את השורה כולל המסגרת
יש ידע? רעיון? פיתרון?

• הוסף לסימניות
תיצור שורה במקום הרצוי בגודל שאתה רוצה.

תסמן את כל התאים שאתה רוצה להעביר, תעשה C^
לאחר מכן תלך אל השורה שאליה אתה רוצה להעביר, ושם תסמן את כולה, שיהיה אותו מספר תאים שאתה רוצה להעתיק. ואז תעשה הדבקה.

• הוסף לסימניות
עובד מצויין
רק שיש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המידע לא לדרוס אותו
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את כוונתך

להחליף = לדרוס

אתה מתכוון שאתה רוצה להחליף בין 2 שורות, שהעליונה תהיה למטה והתחתונה למעלה?

למיטב ידיעתי עושים את זה עם שורה ספייר, ואח"כ מוחקים אותה

• הוסף לסימניות
תודה
חשבתי על זה
אבל זה נראה לי פרימיטיבי מידי לתוכנה

• הוסף לסימניות
עוד שאלה קטנה
איך אני גורם לו שידביק לי טקסט לטבלה בלי לקפוץ לתאים אחרים שלא קשורים ולהדביק לשם
אלא שידביק רק לשורה שאני מגדיר לו?

בדרך שכתבת למעלה יש לי בעיה הוא נותן לי להדביק אבל הוא יוצר לי עמודות חדשות ומדביק לשם את המידע במקום להכניס את המידע לעמודה המתאימה
זאת אומרת שאם יש לי שתי עמודות ואני מדביק לשם מידע משורה אחרת שהיא גם שתי עמודות הוא יוצר לי עמודה נוספת ומדביק לשם את המידע שלו במקום להכניס לאותו לתא השני

• הוסף לסימניות
up up טרללה
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה