חיפוש/החלפה באינדיזיין --- חיפוש מילות כפולות באותו סגנון כשיש טקסט מסגנון אחר ביניהם

• הוסף לסימניות
אני מעמד ספר שעשוי מקיבוץ של מאמרים בעלון כך שיש כותרת "פרשת...." בכל מאמר מה שלא ניצרך בספר
אני רוצה לחפש כל פעם שיש מילה כפולה כגון פרשת נח פרשת נח באותו סגנון של הכותרת כך שישאר לי רק פעם אחת כל פרשה
האם זה אפשרי???
כמובן באינדיזיין
תודה

• הוסף לסימניות
נסיתי והוא נותן הודעה שהוא לא מוצא..
אגב, התכוונת "פרשת" או גם לכתוב את שם הפרשה??
ניסתי את שניהם
וכן לא היה ברור לי באיזה מצב לחפש
צילום מסך 2021-10-26 010936.jpg

בכל אופן תודה רבה
סליחה על הבורות אני לא כ"כ מבין בחיפוש והחלפה באינדי עדיין...

• הוסף לסימניות
נסיתי והוא נותן הודעה שהוא לא מוצא..
סליחה, אחרי שניסיתי לענות שמתי לב שלא הבנתי השאלה נכון
בגלל זה שיניתי ההודעה לעיל ל'.'

סליחה על הבורות אני לא כ"כ מבין בחיפוש והחלפה באינדי עדיין...
מן הסתם אתה מחפש חיפוש אחד
וכבר ידוע לך האפשרות לעמוד בתחילת מסמך ולחפש פרשת בראשית אם עיצוב של כותרת, תעשה FIND NEXT ואז עוד פעם FIND NEXT ואז תתחיל ללחוץ CHANGE/FIND עד שמקבל הודעה שנגמר החיפוש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם זה אפשרי???
כמובן באינדיזיין
'כמעט' ואין משהו בגרפ שלא אפשרי.
מה ששאלת בטוח אפשרי
אני מעמד ספר שעשוי מקיבוץ של מאמרים בעלון כך שיש כותרת "פרשת...." בכל מאמר מה שלא ניצרך בספר
אני רוצה לחפש כל פעם שיש מילה כפולה כגון פרשת נח פרשת נח באותו סגנון של הכותרת כך שישאר לי רק פעם אחת כל פרשה
האם זה אפשרי???
כמובן באינדיזיין
תודה

תעלה צילומסך כדי שלא אטרח סתם לבנות מחרוזת, אלא אבנה בדיוק לצורך, ואשתדל לעזור לך

• הוסף לסימניות
תעלה צילומסך כדי שלא אטרח סתם לבנות מחרוזת, אלא אבנה בדיוק לצורך, ואשתדל לעזור לך
צילום מסך של מה??
מדובר על סדר הפרשיות כל פרשה יש לה בין 4 פעמים ל6 פעמים כותרת של שם הפרשה ולכולם אותו סגנון "כותרת פרשה"
צילום מסך 2021-10-26 163914.jpg

תודה רבה על האכפתיות יחסוך לי המון זמן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם המסגרת צריכה להימחק ועל הדרך רציתי להכניס במקום עיטור קטן (גליפ) בסגנון מסויים
למעשה הסתדרתי עברתי אחד אחד כעצת יוסף וקסלר לא לקח המון זמן
יש"כ תודה
אולי יועיל למישהו אחר או לפעם הבאה....

• הוסף לסימניות
גם המסגרת צריכה להימחק ועל הדרך רציתי להכניס במקום עיטור קטן (גליפ) בסגנון מסויים
למעשה הסתדרתי עברתי אחד אחד כעצת יוסף וקסלר לא לקח המון זמן
יש"כ תודה
אולי יועיל למישהו אחר או לפעם הבאה....
אני מצטער אבל לא הגעתי לזה היום.
ללא ספק זה אפשרי
אם מישהו ירצה לדעת שישאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה