כללי באינדיזיין - מידות המסמך

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אינדיזיין מרובה עמודים, שאני רוצה לשנות את המידות שלו. היחס ישאר אותו יחס, עלי רק להקטין.

שאלתי:

יש אפשרות לשנות (באחוזים) את הגודל של כל העסק ביחד - הדפים ותכולתם?

• הוסף לסימניות
תעשי print to pdf ושם תקטיני באחוזים את המסמך כך זה יקטן הכל ביחד,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רעיון, בעיקרון. אבל זה לא מתאים לי, כי אמורים להכנס שם דיסקים, ואם אקטין...
אני צריכה להקטין ואח"כ 'לארגן' שם וב את הדיסקים.

• הוסף לסימניות
תפרידי לשני מסמכים תקטיני אחד ואז תאחדי שוב.
אם הבנתי נכון את הבעיה...

• הוסף לסימניות
או שלא הבנת את הבעיה, או שלא הבנתי אותך...
בכל אופן, אני רוצה לדעת אם יש פונקציה כזאת באינדיזיין... מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
זה קובץ לדפוס?
אם כן בייצוא לפי די אפ תקטיני באחוזים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;795581:
זה קובץ לדפוס?
אם כן בייצוא לפי די אפ תקטיני באחוזים
תודה.
כאמור, זה רעיון. אבל היות שאני מצרפת דיסקים, אני צריכה להקטין באינדיזיין ואח"כ להתאים מחדש את המקום של הדיסק.
יש אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
כן, בתפריט layout סמני את אפשרות "התאמת פריסה" , ואז תקטיני את גודל הדף. התוכן יקטן איתו.
אך ניסיתי זאת וזה התקטן לי לגובה ולא לרוחב. תנסי ותראי אם עוזר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;795760:
כן, בתפריט layout סמני את אפשרות "התאמת פריסה" , ואז תקטיני את גודל הדף. התוכן יקטן איתו.
אך ניסיתי זאת וזה התקטן לי לגובה ולא לרוחב. תנסי ותראי אם עוזר לך.
את יודעת לאמר לי מה הפקודה באנגלית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה