כללי באינדיזיין- שינוי צורת דף- אפשרי?

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

שאלה לי אל מומחי אינדי-

האם ניתן להגדיר את שולי הדף בצורה מיוחדת שאינה מרובעת?
ז"א אם אני רוצה להכין קובץ מעוצב בצורה לא ריבועית, ושבתצוגת ה-preview הוא יראה לי את הגבולות הרצויים לי לפי העיצוב, (בלי השוליים שיחתכו בדפוס) האם ניתן לעשות זאת בתוכנה?

• הוסף לסימניות
אתה צריך להכין את הצורה המבוקשת בכלי הצורה/הציפורן וכשתסיים את העיצוב תעשה להכל גרופ, גזור והדבקה התוך הצורה שיצרת - כך תוכל לראות רק את הגרפיקה בלי מה שייחתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;777868:
אתה צריך להכין את הצורה המבוקשת בכלי הצורה/הציפורן וכשתסיים את העיצוב תעשה להכל גרופ, גזור והדבקה התוך הצורה שיצרת - כך תוכל לראות רק את הגרפיקה בלי מה שייחתך.

תודה, אבל כשאני עושה preview הוא עדיין מראה לי את גבולות הדף שאינני רוצה לראות, רק בלבן.
ולא לזה כוונתי.

• הוסף לסימניות
מה אתה רוצה לראות? שקוף?
לבן זה לא צבע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;778995:
מה אתה רוצה לראות? שקוף?
לבן זה לא צבע...

אני רוצה לראות כשאני בהגדרה של תצוגת הpreview- את הגבולות ללא האיזור החתוך.

השאלה אם יש כזה דבר בכלל. לא לראות שם כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה