כללי באינדיזין תוכן ענינים

• הוסף לסימניות
אחרי שאעתקתי את הכותרות שאני רוצה שיהיה בתוכן ענינים ואחרי כל תוכן לחצתי טאב
איך אי מביאה את הסרגל של הטאבים? ומה אני עושה אחרי זה ?

• הוסף לסימניות
סרגל הטאבים : TYPE<TABS
מה את רוצה ליצור בתוכן?
מה יופיע אחרי הכותרת?
בעיקרון לא היית צריכה להעתיק.
יש פקודה שעושה את זה אם הכותרות מופיעות בסגנון פסקה משלהם.
אבל זה קצת מורכב, כך שאם לא למדת את זה וזה לא מידי הרבה כותרות עדיף בשיטה שלך.
אולי תעלי תמונה של מה שיש כבר, עם הסבר מה עוד את רוצה לעשות כדי שנוכל לכוון יותר?

• הוסף לסימניות
אני למדתי איך לעשות את זה אבל הרבה זמן לא עשיתי את זה אשמח אם יכוונו אותי בראשי פרקים
עוד שאלה: אחרי שיצרתי טאבים איך אני גוררת את הסרגל שנמצא למלע ולפיו אני משנה את מיקום הטאבים וכו'?

• הוסף לסימניות
אחרי שהתיבה של התוכן קיימת, תביאי את סרגל הטאבים בשיפט כונטרול טי, מגנטי אותו לתיבה. שימי טאב שמאלי לקראת סוף הסרגל ואז כל מספרי העמודים שבתיבת התוכן יקפצו לפיו. תוכלי להוסיף גם תו מוביל בשדה ה"לידר".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה