בקשה באמת שביקשתי יפה, נורא יפה - והננו בננה המהולל איבד את העשתונות

• הוסף לסימניות
תעשה לי מוקאפ של לוח מודעות או תצוגה מודרנית מוארת. תכניס את שתי התמונות מסודר קריא גדול אחד ליד השני, תרשום על הקובץ פרסומת "לפני" ועל הקובץ המתוקן (פרסומת 2) "אחרי" בצד שמאל. תכניס את המודעות המקוריות בלי שינוי בכלל!!!
זה בדיוק מה שביקשתי ממנו, וקיבלתי תוצאת איומות, ככה:
1768419418406.png

זה מוזר כי היכולות של ננו בננה פרו אמורות להיות פי כמה יותר טובות.

קבצים מצורפים

• פרסומת הרצאות.pdf
    3.1 MB · צפיות: 95
  • 2פרסומת הרצאות.pdf
    KB 997.3 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
לענ"ד כדאי להמיר את ה-PDF לתמונה לפני שאתה שולח אותו לג'מיני
רצ"ב תוצר של הנחיה כמעט זהה, על בסיס הקבצים שצירפת, כפי שהם נראים בעיני נטפרי...

ההנחיה -
תעשה לי מוקאפ של לוח מודעות או תצוגה מודרנית מוארת. תכניס את שתי התמונות מסודר בגודל קריא אחת ליד השניה, תרשום על הקובץ פרסומת-הרצאות "לפני" ועל הקובץ המתוקן (פרסומת הרצאות 2) "אחרי" בצד שמאל. תכניס את המודעות המקוריות בלי שינוי בכלל!!!

שים לב שהדגשתי בתחביר של המשפט את שמות הקבצים אליהם צריך להתייחס.

קבצים מצורפים

• 102886 (99).jpg
    102886 (99).jpg
    KB 148.9 · צפיות: 174
  • הוסף לסימניות
רצ"ב תוצר של הנחיה כמעט זהה, על בסיס הקבצים שצירפת, כפי שהם נראים בעיני נטפרי...

ההנחיה -
תעשה לי מוקאפ של לוח מודעות או תצוגה מודרנית מוארת. תכניס את שתי התמונות מסודר בגודל קריא אחת ליד השניה, תרשום על הקובץ פרסומת-הרצאות "לפני" ועל הקובץ המתוקן (פרסומת הרצאות 2) "אחרי" בצד שמאל. תכניס את המודעות המקוריות בלי שינוי בכלל!!!

ממש ממש יפה הרעיון. כי תמונה סגורה הוא פחות נוגע בטקסטים.
תודה רבה! האמת תמונה יפה. (פחות מתאימה לתיק עבודות - כי הטקסטים לא קריאים מספיק)
מון תודה!!

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון יצא לי פעם מדבריו [אולי מתהליך החשיבה שלו] שכשמעלים לו PDF הוא מקבל ממנו רק את הטקסטים בלבד.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון יצא לי פעם מדבריו [אולי מתהליך החשיבה שלו] שכשמעלים לו PDF הוא מקבל ממנו רק את הטקסטים בלבד.
נראה ונשמע ככה, תודה תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תעשה לי מוקאפ של לוח מודעות או תצוגה מודרנית מוארת. תכניס את שתי התמונות מסודר קריא גדול אחד ליד השני, תרשום על הקובץ פרסומת "לפני" ועל הקובץ המתוקן (פרסומת 2) "אחרי" בצד שמאל. תכניס את המודעות המקוריות בלי שינוי בכלל!!!
צפה בקובץ המצורף 2156097

ההנחיה -

כנ"ל.
רק בקבצי תמונה.
המרתי גם.
בתמונות של @מנוי פרימיום חלק מהתמונות המוטמעות בקובץ הPDF מסוננות.
יצרתי גם עיצוב.
>>>
1768470487514.png

• הוסף לסימניות
@משך זה מהמם - אני מודה לך מאוד.
יש מצב ליצור מוקאפ רק של הקטע הזה?
בסוף הטקסט צריך להיות קריא.
1770038790004.png

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 2156097

זה בגלל שבמסמכי PDF הוא לא 'רואה' את התמונה אלא קודם המערכת מבצעת חילוץ טקסט וזה מה שהמודל שפה רואה . אבל בפורמט תמונה הוא רואה את התמונה עצמה ולכן יכול ליצור אותה בדיוק .

• הוסף לסימניות
@משך זה מהמם - אני מודה לך מאוד.
יש מצב ליצור מוקאפ רק של הקטע הזה?
בסוף הטקסט צריך להיות קריא.
צפה בקובץ המצורף 2172534
תודה רבה :giggle:
צדיקים מלאכתן נעשית בידי - גם צדיקים...
>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה