כללי באנר - שלט לכנס

• הוסף לסימניות
הבאנר כבר הודפס, אבל בכל אופן רציתי לקבל את חוות דעתכן. זה הבאנר הראשון שלי ובכלל כל התחום החסידי כמעט לא יצא לי לעשות, אז אשמח לקבל בקורת בשביל לשפר להבא אבל בבקשה בעדינות.
בהדפסה היה 'פשלה' ואני רוצה לדעת אם זו אני שלא סגרתי נכון, או שזה אשמת הדפוס.
את הקובץ בניתי באילוס' עם הרבה מסכות ושקופיות וסגרתי באינדיזיין לפידיאף. בהדפסה ראו את המסכות, אמנם חלש אבל ראו. הייתי אמורה לעשות EMBED או לשטח שקופיות, או מה???? (בפידיאף גם בהגדלה ענקית לא רואים שום בעיה)
הטיזר יצא מקסים בהדפסה, אבל נזכרתי אח"כ שעשיתי ללוגו EMBED.
תודה מראש לכל המגיבים

קבצים מצורפים

• באנר.jpg
    2.2 MB · צפיות: 27
  • מחר.jpg
    KB 103.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה רק בדרך כלל לבאנר חסידי מוסיפים יותר עיטורים.

• הוסף לסימניות
מיוחד - קצת ריק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויסמן;541455:
זה מאוד יפה רק בדרך כלל לבאנר חסידי מוסיפים יותר עיטורים.

חס וחלילה!
עד שמישהו עושה באנר "חסידי" בטעם טוב אתה בא להשחית אותו?!

נהדר! אל תגע בכלום. מעולה!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הבאנר מעולה, נקי ויפהפה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. לא חסר כלום.
אני ממש לא אוהבת שתוקעים בכל סנטימטר רבוע עוד וילון ופרח ועיטור וכינור ועמוד שיש ועוד, לפי מספר האלמנטים שקיימים במחשבו של היוצר.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ובטוב טעם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

עוד טיפה לעבוד על טיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה תלוי זה היה מושך את העין ונראה מעולה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
מה בקשר לסגירה האם סגרתי נכון?

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד! ונעים לעין.
יישר כוח!
כדאי להוסיף למילים "איש בל יעדר" סימן קריאה(!)
ולצמצם את הרווח המיותר בין ה -"בשעה" לבין ה-"9:30".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה