באנר htmel5 בוורדפרס איך אתם מטמיעים ?

• הוסף לסימניות
באנר htmel5 ( לא gif ) בוורדפרס איך אתם מטמיעים ?
יש את תקיית הקבצים ויש את הקוד.
נניח שאת הקוד אני מטמיע באיזור מסוים בעמוד, שם אמור להיות מוצג הבאנר,
מה אני עושה עם התקיה של התמונות ? מעלה אותה כמות שהיא לשרת ?
לא נראה לי הגיוני שכל אתר עם פרסומות מעלה תיקיות לשרת על כל באנר.
מה הדרך הקלה והקצרה לעשות זאת ?
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באנר htmel5 ( לא gif ) בוורדפרס איך אתם מטמיעים ?
יש את תקיית הקבצים ויש את הקוד.
נניח שאת הקוד אני מטמיע באיזור מסוים בעמוד, שם אמור להיות מוצג הבאנר,
מה אני עושה עם התקיה של התמונות ? מעלה אותה כמות שהיא לשרת ?
לא נראה לי הגיוני שכל אתר עם פרסומות מעלה תיקיות לשרת על כל באנר.
מה הדרך הקלה
כשמטמיעים iframe או embed זה יכול להיות בשרת של המפרסם..
אבל באיזשהו שרת זה צריך להיות.
אבל אפשר להטמיע את זה בתוך הhtml כbase64.

• הוסף לסימניות
הדרך הכי פשוטה היא לקחת את התיקייה של הבאנר כמו שהיא, עם קבצי הקוד והתמונות, ולשים אותה איפה שהוא בשרת.
לאחר מכן להטמיע אותם בעמוד הרצוי באמצעות iframe.

• הוסף לסימניות
היי קופצת על האשכול - משהו יכול לתת לי הסבר יותר מפורט? איך לשים בשרת? איך להטמיע?

• הוסף לסימניות
האתרים הגדולים עובדים עם מערכות לניהול פרסומות, שעוקבות גם אחרי הקלקות צפיות וכו'
וכמובן מאפשרות להעלות באנרים HTML
אם אין לך מערכת כזו אז הפיתרון הכי פשוט הוא כמו שהציעו לך, לזרוק את הבאנר בתיקייה בשרת ולקרוא לו עם IFRAME

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה