עדיין לאנכתב ע"י יעל א;2374288:מקסים.
שאלה שלא מן הענין:
הדפסת את זה כבר?
שוב תודהנכתב ע"י גיטל פסיקוב;2374473:כבר אמרתי לך
פעם בתקופת זמן את נוחתת ומפרגנת לנו טעימונת מדהימה ומושקעת
והתמונות... להסתכל עליהם שוב ושוב...
נכתב ע"י ראנד;2374874:עדיין לא
![]()
נכתב ע"י רחלממוריס;2374985:איזה מותק של תמונות!!!
חסרת כאן בפורום..
נכתב ע"י יעל א;2375522:מעניין אותי לדעת איך נראה בהדפסה כי שמתי לב שכשיש הבדלי אור משמעותיים בין חלקי הפנים בהדפסה זה נראה לפעמים קונטרסטי מידי-הכהה מידי כהה והבהיר כמעט שרוף
מעניין אותי לדעת אם זה קורה לעוד.
נכתב ע"י רחלי 1234;2376030:טוב לראות אותך, פערי.
איזה מתוקות.
הכותרת בול.
כרגיל אצלך, תמונות מליון דולר.
האחד והיחיד!נכתב ע"י ראנד;2378014:בינתיים לא שמתי לב לבעיה כזו, אם אשים לב אחרי ההדפסה אעדכן אותך
(מדפיסה אצל רוט?)
נכתב ע"י יעל א;2375522:מעניין אותי לדעת איך נראה בהדפסה כי שמתי לב שכשיש הבדלי אור משמעותיים בין חלקי הפנים בהדפסה זה נראה לפעמים קונטרסטי מידי-הכהה מידי כהה והבהיר כמעט שרוף
מעניין אותי לדעת אם זה קורה לעוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים