בא לי לסייד את הבית

• הוסף לסימניות
שלום
כנראה שכאן אוכל הכי להחכים
בא לי לסייד
אשמח לעזרתם
1. המלצה על סוג צבע רחיץ באמת
2. איזה גוון כדאי לסלון ולפרוזדור - שתיהם לא גדולים.
3. רוצה להוסיף איזה אפקט / צבע /אלמנט - מה הולך היום?? אבל משהו שכל אחד יכול להצליח בזה - גם מישהי שהוא עם ידים שמאליות אבל אוהב ליצור
4. אשמח לכל טיפ מעבר למה שידוע כמו: מסטינקטייפ, ניילון הרצפה וכו'

• הוסף לסימניות
לי יש סופרקריל מבריק- מאוד מרוצה.
כתמים יורדים עם מגבון!!
ממליצה על צבע לבן, מקסימום שמנת בגוון הכי בהיר.

• הוסף לסימניות
עולה על הגל -
מה צריך כדי לסייד לבד?
מה ההיתכנות של זה לצאת יפה ומקצועי?
כמה זה זול לעומת בעל מקצוע?

• הוסף לסימניות
אם אתם מעוינים בצביעת קיר אחד "מיוחד"

צבענו עכשיו בצע שנקרא: צבע ספארי מטאלי של טמבור

בתמונה קצת קשה לראות אבל יוצר מידי פעם בולט מעט ומנוצנץ כמין דיונות

צובעים איתו לבד בעזרת מברשת
אין צורך בידע נוסף

יוצא מושלם וקיים בכמויות צבעים וגונים

קבצים מצורפים

• WIN_20200422_16_17_09_Pro.jpg
    WIN_20200422_16_17_09_Pro.jpg
    KB 75.7 · צפיות: 156
  • הוסף לסימניות
מה הגוון של הרצפה אצלך? זה מאוד משנה
אני עכשיו שיפצתי ויש לי רצפה בגוונים קפוצינו חם. בהמלצת המעצבת צבענו בגוון 0181 של נירלט, פשוט מושלם!! נותן טון מאוד חמים לבית

• הוסף לסימניות
צבע בהיר עם קצת נקודות כהות

אפשר להתייעץ בחנות טמבור
המלצתי עליו מכייון של אצריך בעל מקצוע

• הוסף לסימניות
מניסיון צבעי נירלט רחיצים יותר.
יש להם משי אקווניר שזה צבע מבריק.ויש להם גם מט.
ממליצה מאוד.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
מעוניינים לצבוע קיר אחד בחדר.
יש למישהו ניסיון עם הצבע הזה של נירלט, ואם אפשר לצבוע לבד? איזה אביזרים צריך כדי לקבל את האפקט?
אפקט הקטיפה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה